Connect with us
Raluca Turcan, susținută de PNL, USR și PMP la șefia Camerei Deputaților

Politic

Reacția PNL după propunerea PSD de prim-ministru, Sevil Shhaideh

Membrii PNL au reacționat după ce Liviu Dragnea a propus-o pe Sevil Shhaideh pentru funcția de premier.

„Este o propunere care ne duce cu vandul la mandatul lui Adrian Năsate, sau când guvernul era condus prin interpuși. Este un semnal că partea de creștere a taxei și impozitelor care a stat la baza programului PSD va fi din nefericire aplicată.

Nu cred că oamenii care au votat PSD au votat ca Guvernul să fie condus de fina domnului Dragnea. Știu doar că a fost ministru în acea perioadă când Liviu Dragnea conducea guvernul prin interpuși”, a spus Raluca Turcan, după consultările cu Iohannis.

Președintele interimar al PNL a mai spus că partidul său va urmări atent din opoziție aplicarea programului de guvernare a PSD.

„Am prezentat programul nostru de opoziție de acum înainte,” a mai spus Turcan.

Citește și: Cine este Sevil Shhaideh, propunerea PSD pentru funcția de premier

Ludovic Orban a catalogat în termeni duri această nominalizare. “O sfidare la adresa românilor și mai ales la adresa românilor care au votat cu PSD în aceste alegeri. Frica lui de a pune un PSD-ist care să reprezinte ceva în partid l-a împins să desemneze pe cineva care nu are calitățile necesare, anvergura necesară, care nu semnifică nimic în PSD și în societate. Este o sfidare la adrea românilor”, a spus Ludovic Orban, într-o intervenție la Antena 3.

Gigel Știrbu (PNL) : E o zi urâtă pentru societatea românească

Gigel Sorinel Știrbu a catalogat propunerea lui Sevil Shhaideh, drept o surpriză extrem de neplăcută.

”Nu ştiu ce se va întâmpla mai departe. Pentru noi toţi este o surpriză extrem de neplăcută. Se vede clar că domnul Dragnea doreşte să-şi pună un subordonat, că nu pot să spun altfel acestei doamne, pentru ca în următoarea perioadă, dacă îşi va lămuri problemele penale, problemele juridice, probabil domnia sa va solicita demisia acestei doamne, urmând ca domnia sa să urce treptele Palatului Victoria. E o zi extrem de urâtă pentru întreaga societate românească”, a subliniat deputatul PNL.

Citește și: Muftiul Iusuf Muurat, despre nominalizarea lui Sevil Shhaideh: „Să lucreze pentru poporul român”

Gigel Ştirbu a mai spus că există un anume grad de rudenie între Liviu Dragnea şi Sevil Shhaideh.

”Ştim destul de bine că este un anume grad de rudenie între domnul Dragnea şi doamna Sevil Shhaideh. Nu sunt eu primul care spun, dumneavoastră, mass-media aţi relatat acest aspect cum că domnul Dragnea este unul dintre martorii, naşii domniei sale la un moment fericit din viaţa domniei sale”, a conchis Gigel Ştirbu, potrivit news.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top