Connect with us
Rectorul SNSPA: „Liviu Dragnea ar putea fi declarat persona non grata de mai multe cancelarii occidentale”

Politic

Rectorul SNSPA: „Liviu Dragnea ar putea fi declarat persona non grata de mai multe cancelarii occidentale”

Vești neplăcute pentru liderul PSD, Liviu Dragnea. Rectorul SNSPA, Remus Pricopie și fost ministru al Educației, a dezvăluit că președintele Partidului Social Democrat ar putea fi declarat persona non grata de către mai multe cancelarii occidentale.

Remus Pricopie a declarat, pentru Ziare.com, că includerea lui Liviu Dragnea pe lista persoanelor non grata ar fi o „lovitură devastatoare” atât pentru politician, cât și pentru partidul pe care îl conduce.

Citește și: Liviu Dragnea, reacție după scrisoarea lui Giuliani către Klaus Iohannis: „Încrederea în sistemul de Justiţie din România este serios zdruncinată”

„ Având în vedere modul în care au evoluat lucrurile, cu precădere în ultimele luni, și mă refer aici la:

(a) distorsionarea mandatului unor instituții publice și folosirea acestora în bătăliile politice,
(b) falsificarea unor informații publice sau prezentarea lor într-un mod trunchiat,
(c) obstrucționarea dreptului la liberă exprimare și folosirea violențelor în mod nejustificat sau chiar ilegal,

(d) atacul la adresă unor categorii sociale și minorități etnice,
(e) atacurile la adresă partenerilor strategici, că de exemplu UE, NATO,
(f) promovarea unui discurs naționalist și xenofob,

(g) promovarea unei legislații care să contravină regulilor internaționale privind combaterea corupției-iar lista, din păcate, poate continuă-nu exclud că mai multe cancelarii occidentale să oficializeze ceea ce se știe deja în mod informal, respectiv domnul Liviu Dragnea să fie declarat persona non grata.

Dupa cum știți, deja există voci în Washington D.C. care cer ca domnul Liviu Dragnea să fie inclus pe lista Magnitsky, ceea ce, evident, ar fi devastator nu numai pentru domnia sa, dar și pentru PSD. Ar fi păcat să se ajungă în această situație!”, a declarat rectorul SNSPA.

„Din păcate, PSD nu a înțeles până acum că susținerea unor astfel de persoane în funcții publice înseamnă o discreditare a partidului, dar și a țării”, a adăugat acesta.

Victor Ponta a dezvăluit anul trecut că Liviu Dragnea nu mai are viză pentru SUA

În luna noiembrie, fostul premier Victor Ponta susținea, la Digi24, că actualul lider PSD nu are viză pentru SUA. „Dragnea poate merge mâine la Washington să se vadă cu cineva? Că ştiu că nu are viză. Cum sună asta? Ştiu acest lucru. Cum poţi fi şeful unui partid la guvernare în Europa şi să nu ai viză?!”.

Foto: Hepta / Facebook.

1 Comment

1 Comment

  1. TEPES

    2018-08-28T18:05:07+03:00 at 18:05

    …ALTA MINCIUNA…CE PROPAGANDA DESANTATA….ASTIA SI ZIARISTIII FAC ZILNIC GUVERNE,BUGETE,ALEGERI….MAAI RASFIRAT,CA NE DOARE CAPUL DE ATATA…PATRIOTISM SI OPORTUNISM….!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top