Connect with us
Rezultat test coronavirus Ludovic Orban, al doilea test al premierului

Politic

Rezultat test coronavirus Ludovic Orban, al doilea test al premierului

Rezultat test – Premierul Ludovic Orban a fost supus astăzi la un nou test de coronavirus după ce a stat în izolare 10 zile. Acesta era suspect după ce a intrat în contact cu un senator PNL. De asemenea toți ministri din cabinetul Orban II au fost testaț astăzi pentru a vedea dacă sunt infectați.

Rezultatul testului coronavirus lui Ludovi Orban, al doilea

Primul test coronavirus i-a fost prelevat lui Ludovic Orban acum 10 zile. Testul a ieșit negativ, iar astăzi a fost făcut al doilea test conform procedurii după perioada de izolare.

În câteva momente ni se va comunica daca premierul României a fost infectat.

Daca rezultatul este negativ, acesta poate ieși din izolare și își poate relua toate activitățile pe care le-a făcut din Vila Lac 1, acolo unde s-a autoizolat Ludovic Orban.

Testul de coronavirus este obligatoriu pentru toți suspecții. Dupa primul test pacientul este plasat în izolare la domiciliu, timp în care nu are voie să intre în contact cu nimeni. Dupa 10-12 zile se repetă testul și așa se află sigur dacă rezultatul este pe deplin negativ.

Au fost pacienți care au fost testat de două ori de coronavirus, iar ulterior s-a dovedit că au fost infectați. Testele lui Ludovic Orban au fost făcute de DSP și duse spre laborator în regim de urgență.

Sursele HUFF.ro din interiorul PNL susțin că testul lui Ludovic Orban a ieșit negativ și l-a a doua testare, prin urmare premierul poate ieși din carantină.

Revenim cu comunicatul oficial.

România dispune de peste 2.600 de paturi ATI și de peste 1.300 de ventilatoare mecanice

România dispune, la acest moment, la nivelul spitalelor, de 2.653 de paturi ATI și de 1.361 ventilatoare mecanice, anunță, luni, Grupul de Comunicare Strategică (GCS).

„Vom reveni cu detalii pe măsură ce se vor concretiza noile achiziții”, potrivit GCS.

Numărul morților provocate de noul coronavirus a ajuns, luni, la cinci.

În total, 576 de persoane au fost diagnosticate cu COVID-19.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top