Connect with us
Robert Negoiță, primarul sectorului 3, atac la Liviu Dragnea după referendum: „Un lider este acela...”

Politic

Robert Negoiță, primarul sectorului 3, atac la Liviu Dragnea după referendum: „Un lider este acela…”

Primarul sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoiţă, vicepreşedinte PSD, atrage atenţia că multe lucruri utile şi necesare s-ar fi putut face pentru cetăţeni cu cele peste 40 de milioane de euro cheltuite la referendumul pentru modificarea Constituţiei.

Negoiţă spune, într-o postare pe Facebook, că un lider este acela care reuşeşte să convingă oamenii să îl urmeze în proiecte, în activităţi şi idei, „dar asta presupune că liderul le reprezintă interesele, adică el cunoaşte, înţelege şi îşi asumă nevoile comunităţii în vârful căreia se poziţionează”.

Citește și: Patriarhia Română, prima reacție după referendum: „Un succes nedeplin”

„Nicio persoană care este ruptă de realitatea comunităţii, care nu îi înţelege problemele concrete şi care nu are capacitatea de a prioritiza rezolvarea acestor probleme, în funcţie de ce este necesar şi imediat, nu va putea fi cu adevărat un lider.

Nu pot să nu mă gândesc şi să nu mă întreb: câte, dar câte lucruri necesare şi utile pentru cetăţeni nu s-ar fi putut face cu cele peste 40 de milioane de euro? Bani cheltuiţi în această activitate de weekend pe care o numim referendum…”, a scris primarul sectorului 3.

Liderul PSD din Camera Deputaților: „Nu mă dezic de vitul meu, nu te dezice de boicotul tău”

Liderul grupului PSD din Camera Deputaţilor, Daniel Suciu, a lansat luni, pe pagina sa de socializare, un apel către cei care au susţinut referendumul pentru revizuirea Constituţiei şi către cei care au preferat să îl boicoteze să înceteze cu reproşurile reciproce şi cu „cuvintele grele”.

Citește și: Referendum 2018: Rezultate parțiale BEC 8 octombrie: Au votat 20,96% dintre alegători. 3.461.581 români au spus „DA”

A trecut…chiar a trecut ziua de ieri. Dar trebuie să treacă şi hăul. Şi cuvintele grele. Şi reproşurile. Nu mă dezic de votul meu, nu te dezice de boicotul tău…dar să ne oprim. Există suficiente cuvinte, savante sau nu, prin care să explici orice… de ce am mers, de ce ai stat acasă, dar astăzi e luni şi poporul, cu bunele şi relele lui, a decis.

De astăzi, preotul tău e tot preotul tău, păstorul la fel. Mereu s-a spus să-i luăm în calcul pe cei care stau acasă, să-i înţelegem, că au argumentele lor, au protestul lor, iar acum cei care au stat acasă trebuie să-i înţeleagă pe cei care au mers la vot. Avem argumentele noastre. Şi a fost manifestul nostru”, a scris deputatul Daniel Suciu pe Facebook.

Un susţinător al familiei tradiţionale, liderul grupului PSD din Camera Deputaţilor, a votat acasă, în judeţul Bistriţa-Năsăud, unde procentul celor care s-au prezentat la urne a fost de 26,97%, iar, dintre cei care au votat, peste 93% au pus ştampila pe „Da”.

1 Comment

1 Comment

  1. Dan T

    2018-10-08T12:05:22+03:00 at 12:05

    Suciu ar vrea ca lucrurile sa ramana asa: ei, hotii impertinenti la conducere, ceilalti in strada expusi la gaze lacrimogene si jeturi de apa.
    Uite ca nu se poate Vor fi urmari si la ei in partid si in societatea romaneasca.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top