Connect with us

Politic

Scandal de proporţii în PSD. Gabriela Firea, anunţ fără precedent

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat luni, înaintea şedinţei Comitetului Executiv Naţional (CExN) al PSD, că va demisiona din toate funcţiile din partid dacă problemele grave ale Bucureştiului nu îşi vor regăsi o rezolvare „într-un timp rezonabil”. 

Primarul a mai declarat că nu îi folosesc funcţiile din PSD dacă nu reuşeşte că îi determine pe colegii săi „să privească cu obiectivitate problemele Capitalei”, scrie News.ro.

Gabriela Firea a reclamat, înaintea şedinţei PSD, că guvernele care s-au succedat la Palatul Victoria nu au sprijinit primăriile.

„Sunt primar al Capitalei de un an şi jumătate. În premieră, Bucureştiul a fost câştigat de şapte primari PSD, unul general şi şase de sectoare, şi din nefericire guvernele care s-au succedat la Palatul Victoria nu ne-au sprijinit”, a declarat Firea, la Palatul Parlamentului.

Ea a spus că acum i-a „renăscut” speranţa, pentru că o cunoaşte pe Viorica Dăncilă de câţiva ani şi ştie că este „un om corect şi un om care nu face rabat de la calitate”.

„Deşi am avut dezamăgiri anterior, acum cred că o parte din proiectele Capitalei vor fi rezolvate. Dacă nu, vă spun de pe acum – îmi voi da demisia din toate funcţiile politice. Rămân simplu membru de partid.

Gabriela Firea susţine că promisiunile au fost făcute alături de Liviu Dragnea

La ce-mi folosesc aceste funcţii de preşedinte PSD Ilfov, preşedinte interimar PSD Bucureşti, vicepreşedinte la nivel naţional, dacă eu cu aceste funcţii, care par importante, nu reuşesc să îi fac pe colegii mei să privească cu obiectivitate problemele Capitalei?

Dacă într-un timp rezonabil problemele grave ale Capitalei nu îşi vor regăsi o rezolvare, eu îmi voi da demisia din toate funcţiile politice”, a declarat Gabriela Firea.

Primarul general a mai spus că nu se află nici în tabăra „pro-Dragnea”, nici în cea „anti-Dragnea”, însă a afirmat că promisiunile făcute cetățenilor din Capitală nu le-a făcut singură, ci alături de Liviu Dragnea.

Comitetul Executiv Naţional (CExN) al PSD s-a reunit luni într-o şedinţă pregătitoare Congresului extraordinar din 10 martie, în care Liviu Dragnea va cere votul de reconfirmare la şefia partidului.

Liderul PSD a declarat înaintea şedinţei că va propune ca partidul să aibă 16 vicepreşedinţi, câte doi pentru fiecare regiune, posturile urmând a fi egal împărţite între femei şi bărbaţi.

El a precizat că susţinerea sa pentru femei nu este ”un moft”, făcând tot ce a depins de el pentru ca femeile să capete ”un rol important”.

1 Comment

1 Comment

  1. GAN

    2018-03-06T12:13:07+02:00 at 12:13

    CACAT- PSD =UN MARE CACAT! DOAMNA MINISTRU OLGUTA VASILESCU MINTE CU NERUSINARE CA, A MARIT PENSIILE DE LA I IANUARIE- O MARE MINCIUNA- SE POATE VERIFICA- ACEASTA FEMEIE INCULTA SI PROASTA PE POST DE MINISTRU EA SI AMANTUL EI .DOAMNE CIT DE RAU A AJUNS TARA! DOAMNA FIREA ,DACA ,ARE SINGE IN INSTALATIE TREBUIE SA SPUNA ADEVARUL DESPRE MAFIIA DIN PSD CU DRAGNEA IN FRUNTE SI HOTUL DE TARICEANU! DOAMNE AJUTA! ROMANII TREZITI-VA!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top