Categorii Politic

Scandal în PSD. Mihai Chirica îl atacă pe Codrin Ștefănescu: E un purtător de geantă

Primarul municipiului Iași, Mihai Chirica, și secretarul general al adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, sunt în plin scandal.

Totul a pornit după ce social-democratul Chirica, lider al PSD Iași, a spus că nu se poate vorbi de o lovitură de stat în contextul protestelor de duminică seara.

„Nu cred că asistăm neapărat la o lovitură de stat. O lovitură de stat în primul rând se programează de cei care vor să preia puterea. În momentul de faţă, nu s-a arătat neapărat o structură care vrea să preia puterea. Prin urmare, e un val de emoţie”, a declarat vicepreşedintele PSD Mihai Chirică, primarul municipiului Iaşi, pentru RFI.

Codrin Ștefănescu a cerut excluderea lui Chirica din partid, ca urmare a acestei declarații

„Eu cred că ar trebui exclus ieri, după declaraţia de ieri, nu astăzi. Dar azi fiind foarte ocupaţi cu bugetul, cu problemele legate de implicarea lui Iohannis în miting, cu presiunea pe care o fac judeţele pentru o contramanifestaţie din partea noastră de susţinere a programului PSD, avem atâtea probleme încât nu ne putem concentra la Chirică. Dar pentru că eu am timp să citesc toate documentele din ţară, stau toată ziua la partid, au întocmit deja un punct de vedere pe care consider că îl împărtăşesc cel puţin colegii noştri din Iaşi, ca să nu mai zic cei din ţară care se simt lezaţi de poziţia domnului Chirică vizavi de preşedintele Dragnea. Pentru că nici măcar adversarii nu au avut neobrăzarea să comenteze declaraţiile lui Dragnea cum a comentat unul dintre oamenii din interiorul partidului care este întâmplător şi vicepreşedintele PSD”, a spus Codrin Ştefănescu.

Citește și: Președintele Klaus Iohannis cere referendum pentru legea grațierii!

Chirica: Codrin Ștefănescu cară servieta de la un partid la altul

Replica edilului din Iași nu s-a lăsat așteptată. Mihai Chirica a spus despre Codrin Ștefănescu că este „un purtător de geantă”, cu o atitudine „nevertebrată”.

„Domnul Ştefănescu este ataşat de acea atitudine nevertebrată pe care a avut-o în preajma fostului preşedinte România Mare, Vadim Tudor. Este un purtător de geantă desigur, care încearcă să se poziţioneze favorabil în faţa preşedintelui partidului. Încearcă să aducă în discuţie execuţii politice pe care nu le înţelege. Dumnealui nu poate reprezenta niciun cătun de pe faţa pământului. PSD Iaşi a dat cei mai mulţi parlamentari, în timp ce de la el a plecat doar servieta pe care o cară de la un partid la altul”, a declarat Mihai Chirica, pentru news.ro.

Chirica a conchis că nu urmăreşte să fie dat afară din PSD, dar că vrea să trăiască într-o ţară în care crede şi în care are de crescut copii.

Acest articol a fost actualizat la: 2017-01-23T19:16:51+02:00 19:16

Share
Scris de
Catalin Nae

Acest site foloseste cookies.

Read More