Connect with us
Șeful DSU, reacție pe Facebook despre atacurile la adresa sa

Politic

Șeful DSU, reacție pe Facebook despre atacurile la adresa sa

Raed Arafat, șeful DSU a avut o reacție pe Facebook ca urmare a, spune el, atacurilor asupra lui. Totul vine în urma votului Legii pentru epidemii și risc biologic. Arafat precizează că în sfârșit avem o legislație care să permită luarea unor măsuri în lupta contra coronavirusului. Cu toate acestea, șeful DSU spune că au început atacurile asupra lui, deși el nu a scris legea singur, nu a dezbătut-o și nu a votat-o de unul singur.

Șeful DSU, reacție pe Facebook despre atacurile la adresa sa

Arafat spune că a observat, mai ales în ultima perioadă, încercarea unora de a lega cu orice preț numele lui de orice este negativ și neplăcut în relația cu COVID-19. El a postat un mesaj pe Facebook în care își prezintă nemulțumirea.

„Nici nu s-a publicat Legea și au început atacurile împotriva ei și a persoanei mele, de parcă eu sunt cel care a scris-o singur, a dezbătut-o singur și a votat-o singur. Încercarea de a lega cu orice preț numele meu de orice este negativ și orice este neplăcut în relație cu COVID-19 este evidentă, mai ales în ultima perioada”, susține Arafat pe Facebook.

Șeful DSU precizează că Legea nu da puteri supreme nici lui și nici unei alte persoane. Doar ca aceasta le permite să acționeze prompt și să ia decizii bazate pe analize și recomandări fără pierdere de timp.

„Încercarile de a spune ca tot ce se face în lupta cu acest virus este un abuz și nejustificat, încercând să se lege acest aspect de o persoană sau două, reprezintă o încercare de dezinformare a populației și de a menține în continuare un curent de opinie negativ față de orice acțiune luată la nivel de autorități.

Problema COVID-19 este una complexă fiind necesară conlucrarea între noi toți, de la autorități la fiecare individ. Importantă este informarea corectă și ignorarea minciunilor și a știrilor ce nu pot fi confirmate din surse credibile!”, a mai precizat șeful DSU.

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

9 Comments

9 Comments

  1. Fane

    2020-08-05T13:36:27+03:00 at 13:36

    Florica ai fost tu bolnavă de curvit 19 s-au 69 ,de știi că există?

  2. Maria

    2020-07-21T11:17:40+03:00 at 11:17

    Covid nu exista! Punct! Daca ar fi existat, daca era asa grav, guvernele ar fi trebuit sa apeleze la toata elita medicala , sa se puna la masa, sa caute solutii pentru salvarea cetatenilor! Medicii, profesorii excelenti au fost dati la o parte, atit in Romania cit si in strainatate! Banditilor care conduc , nu le plac oamenii cinstiti, cu coloana vertebrala, care le strica planurile satanice! Astazi nu mai vorbim de BANI, ci de un control total asupra animalelor numiti OAMENI ! Vaccinurile vi le vor face in spital, treptat , fara sa stiti! Care nu le vreti, o sa va insceneze covid, legea carantinarii, 48 de ore, nici macar nu va va da relatii despre ce analize va vor face! Treziti-va ! Nu inteleg de ce nu demonstrati asa cum ati facut la Ord. 13! Au murit tineri la COLECTIV, au fost rapiti copiii cu ajutorul politicienilor si politiei,au fost omoriti oameni, de medici, de interlopi,etc.! VOI DORMITI! Dupa vaccin veti dormi si mai mult! Va vor modifica ADN-ul!!!!!! Nu o spun eu , ci am citit in publicatii straine! Unde ati mai vazut un virus, cu atitea denumiri? COVID! CORONAVIRUS! Cov-Sars19!!!!!!!!!!!!!! Iesiti si dati-i la o parte pe toti medicii securisti din trecut care cred ca spitalele sint ale lor! Sint santajati si nu vor mai da inapoi! Alaturati-va oamenilor de buna -credinta , ca mai exista! Sinteti ortodoxi! Salvati poporul roman si religia ortodoxa, alaturati-va preotilor si calugarilor care nu tac, care spun adevarul, chiar daca sint putini! Sa raminem un popor prietenos, dar sa nu mai acceptam tradatorii , pe care i-am sustinut si ne-au tradat! Sa nu-i mai acceptam pe cei de alta religie si ateii Romaniei, sa ne spuna, cind si cum, sa ne rugam! Este adevarat ca exista si multa prostie, rautate, dar binele trebuie sa invinga!

  3. serban

    2020-07-18T15:28:01+03:00 at 15:28

    vine in curand nota de plata!!

  4. Adrian Anghelina

    2020-07-18T10:25:18+03:00 at 10:25

    Impartasesc puctele de vedere prin care se exprima de o maniera civilizata , ca Arafat nu intelege ce se petrece cu el , este totalmente depasit de situatie si prin decalratiile sale , care reprezinta o manipure josnica , de ultima speta , departe de realitatile din Romania ,el face jocul acestui impostor , tradator si corup , iohannis . Pana la urma , el va fi tapul ispasitur si nu acest plavan si matahala de presdinte care , de cand a venit el , Romania este blestemata si trece din criza in criza , iar el se hodihneste la Sibiu. Apare din cand in cand , ca sa raspandeaca venin, ura si desbinare intre roamani!! Asa de dezbinata si otravita Tara Noastra nu a fost nicidata de-a lungul intregii sale istorii milenare!! SINGURA SALVARE PENTRU A PUNE CAPAT ACESTEI POLITICI DE TIP FASCIST ESTE SA SCAPAM DE ACEST IMPOSTOR CAT MAI REPEDE SI DE CEL MAI ANTI-ROMANESC SI PROST GUVERN , CU CEI MAI TAMPITI ,OBRAZICI, CORUPTI SI TUPEISTI INDIVIZI, CARE ISI SPUN MINISTRI!! O RUSINE PENTRU NATIUNEA ROMANA!!!

  5. Bica

    2020-07-17T18:46:42+03:00 at 18:46

    F*** in gura de arab imputit , o sa primesti ce meriti !…jupuitttttttttttt de poporul roman o sa fii ! COLECTIV , sa arzi in flacari!

  6. nicu

    2020-07-17T15:50:19+03:00 at 15:50

    umflati numerele in continuu ca sa ne bagati in carantina din nou.tot o sa facem ceva noi prostii care ne credeti voi.o sa rabufnim toti la un moment dat si va fi vai si amar de voi.

  7. Radu

    2020-07-17T14:46:47+03:00 at 14:46

    Doar cateva zeci? Merita mai mult arabu’. Nu publicati numarul? Majoritatea oamemilor ar dori sa ii ureze lucruri bune.
    Sa lamenteaza de ti se face si greata….

    • Florica

      2020-07-20T17:49:44+03:00 at 17:49

      Trebuie folosite mastile,tinut distanta,nui de joaca cu virusul acesta.Amici in Italia a facut ravagii.Dar acum lumea cit de cit se protejeaza.Dava ATI FI fost aproape si ATI FI vazut persoane suferind si murind din aceasta causa vi SAR deschide ochii sigur.EU in prima persoana am suferit 3luni de zile Multumesc lui Dumnezeu ca man vindecat dar se ramane cu semne pe viata.Doctorii stiu ce spun cind ne indeamna la protectia nostra si a celor dragi noua.

      • jiji

        2020-07-20T20:46:10+03:00 at 20:46

        Cred ca … SARS CoV 2 ti-a fost afectat creierul in primul rand Floricooo ! Trezeste-te ! „TU in prima persoana ai suferit 3 luni”? De ce ai suferit, de foame? Pe unde-ai stat, pe sub poduri sau in parcuri?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top