Connect with us
Senatoarea Diana Șoșoacă a fost dată afară din AUR, după un scandal imens

Politic

Senatoarea Diana Șoșoacă a fost dată afară din AUR, după un scandal imens

Senatoarea Diana Șoșoacă a fost dată afară din AUR după un scandal imens în parlament, pe tema vaccinului Pfizer, potrivit Digi24.  Aceasta a susținut că vaccinul „distruge matricea națională a poporului român”, moment în care un coleg din același grup aprlamentar a cerut să îi fie tăiat microfonul.

Diana Șoșoacă exclusă din AUR, după un discurs amețitor

Astăzi celebra senatoare AUR a fost exclusă din formațiunea politică din care face parte. Aceasta a susținut un discurs halucinant în Parlament, în cadrul căruia a precizat că „femeile sunt omorâte și se distruge matricea națională a poporului român! Puteți să mă amendați, puteți să faceți ce vreți, adevărul va ieși la iveală! Omorâti România pas cu pas, vaccinând femeile, care duce la sterlitate”.

La auzul acestor vorbe colegul său Sorin Lavric ar fi cerut să îi fie tăiat mocrifonul.

„Din păcate, vă confirm această informaţie. Nu pot să spun că este o veste foarte bună, însă, din păcate, doamna Şoşoacă nu a înţeles care sunt regulile jocului în momentul în care eşti demnitar al statului român şi este o decizie luată de către forurile de conducere ale partidului. Domnul Tîrziu, domnul Lavric i-au comunicat doamnei Şoşoacă anumite reguli de joc în cadrul Senatului, iar doamna Şoşoacă înţeleg că vrea să joace singură pe terenul dânsei. Un senator al României nu are ce căuta la o paranghelie cu lăutari şi să transmită live pe Facebook. S-au strâns mai multe lucruri. E o decizie luată la capătul unui lung şir de întâmplări în care a transmis că nu e dispusă să respecte cadrul statutar al partidului şi reguli pe care trebuie să le respecte orice demnitar al statului român”, a declarat Dan Tanasă, miercuri după-amiază, într-o intervenţie telefonică la Antena 3.

Știre în curs de actualizare

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

2 Comments

2 Comments

  1. Pingback: De ce a fost exclusă Diana Șoșoacă din partid. Senatoarea, conflicte cu mulți dintre membrii AUR

  2. Pingback: Senatoarea Diana Șoșoacă a fost dată afară din AUR, după un scandal imens - RomaniaTaraMea.com

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top