Connect with us
Senatoarea Diana Șoșoacă, scandal în Piața Revoluției. A chemat poliția la Ministerul Sănătății

Politic

Senatoarea Diana Șoșoacă, scandal în Piața Revoluției. A chemat poliția la Ministerul Sănătății

Senatoarea Diana Șoșoacă se află alături de protestatari în Piața Revoluției și așteaptă să intre la Ministerul Sănătății. Senatoarea a sunat la 112 și a chemat un echipaj de poliție pentru că nu este lăsată să intre în minister, deși are calitatea de Senator.

Diana Șoșoacă îi îndeamnă pe protestatari să nu plece acasă

Senatoarea cere demisia lui Raed Arafat, dar și a președintelui Iohannis, pe care l-a condamnat că a plecat la ski a doua zi după incendiul de la Matei Balș. Extrem de revoltată pentru că nu este lăsată să intre în minister, Diana Șoșoacă a reproșat Ministrului Sănătății și Minisrului de Interne că nu lucrează și nu își fac datoria, în condițiile în care au trecut doar două zile de la tragedia de la Matei Balș, unde și-au pierdut viața 7 persoane.

Ea este decisă să facă plângere penală celor care nu au lăsat-o să intre în sediul ministerului, precizând că este complet ilegal să interzici accesul într-un minister unui înalt demnitar al statului român. Întrebată de ce crede că nu are acces în minister, senatoarea Șoșoacă a răspuns:

„Ei sunt numiți pe criterii politice și nu consideră că trebuie să dea date nimănui. Ei sunt angajați ai poporului român și au obligația să stea 24 din 24 roe la dispoziția poporului român. În momentul în care se întâmplă o astfel de nenorococire tu ești obligat să stai la minister, să vorbești cu toată lumea. Noi nu avem comunicare uitați-vă și în perioada pandemiei. „, a precizat senatoarea.

Ea a vorbit și despre colegii săi din politică și a ținut să își spună părerea cu privire la faptul că nimeni nu reacționează după dezastrul de la Matei Balș.

„Vorbim despre lașitate, trădare, unii chiar sunt în mafie, unii nu sunt lăsați de partide și cel mai important habar nu au ce spune legea. Și când nu ai cunoștințe juridice..”, a mai adăugat senatoarea.

Diana Șoșoacă este pornită să continue protestul din această seară, menționând că este vorba despre un protest spontan, în niciun caz organizat de ea.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top