Senatorul Niculae Bădălău, mesaj către șefii partidului PSD: „Trebuie să ținem cont de vechimea Ecaterinei Andronescu”

16.08.2018
Senatorul Niculae Bădălău, mesaj către șefii partidului PSD: „Trebuie să ținem cont de vechimea Ecaterinei Andronescu”

La două zile după ce Ecaterina Andronescu a adresat o scrisoare în care aceasta îi cere Președintelui PSD, Liviu Dragnea, să se retragă din funcțua de președinte al partidului, senatorul PSD Niculae Bădălău le-a adresat un mesaj șefilor din partid prin care le transmite că trebuie să țină cont de ceea ce spune Ecaterina Andronescu, „fiind una dintre cele mai marcante membre din PSD”, potrivit unor surse PSD.

Acesta le-ar fi transmis un mesaj intern colegilor de partid, potrivit stirileprotv.ro.

„Fără a face referire la fondul scrisorii deschise adresate de doamna profesor Ecaterina Andronescu membrilor PSD, am convingerea fermă că toți colegii social-democrați trebuie să ținem cont de vechimea colegei noastre în partid (26 de ani), de faptul că este una dintre cele mai marcante membre din PSD, cu rezultate foarte bune în sondaje, un foarte bun comunicator.

Un om care a dat valoare tuturor funcțiilor pe care le-a deținut prin muncă și dedicare, un dascăl de o verticalitate și profesionalism exemplare.

Citește și: Ecaterina Andronescu cere demisia lui Liviu Dragnea și înlocuirea Guvernului Dăncilă

Totodată, consider că PSD este un partid puternic, unit, care garantează nu doar libertatea de exprimare ci și libertatea după exprimare, mai ales că dreptul neîngrădit la liberă exprimare reprezintă fundamentul oricărei democrații. O democraţie nu poate fi sănătoasă decât dacă libertatea de exprimare este una echilibrată.

Mărturisesc că mă aștept la calm și prudență în declarații din partea tuturor colegilor, având convingerea că neînțelegerile apărute pot fi analizate și rezolvate în interiorul partidului, un partid care trebuie să rămână un spaţiu al diversităţii de idei şi de opinii, al transparenţei şi al respectului reciproc”, le-a transmis miercuri Nicuale Bădălău șefilor din PSD, spun surse din interiorul partidului.

Mihai Tudose a declarat că e nevoie de o discuție în partid după declarațiile Ecaterinei Andronescu

Și fostul premier Mihai Tudose a declarat că în PSD este nevoie de o discuție privind problemele ridicate de Ecaterina Andronescu.

„Eu cred că este nevoie de o discuţie în partid şi nu numai pe temele supuse atenţiei de dna Andronescu. A fost şi scrisoarea dlui Bădălău din ianuarie, da? Şi aceea a rămas, cumva, nediscutată. Poate greşea, dar hai să vorbim înăuntru şi cu un ton civilizat, cu argumente pro sau contra, nimeni nu deţine adevărul absolut”, a declarat Mihai Tudose pentru Mediafax.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *