Connect with us
Ziua Culturii Naționale este sărbătorită pe 15 ianuarie. Sorin Grindeanu a scris un mesaj cu această ocazie.

Politic

Sorin Grindeanu a transmis un mesaj de Ziua Culturii Naționale

De Ziua Culturii Naționale, Sorin Grindeanu, îi îndeamnă pe români să celebreze și să iubească oamenii de cultură și artiștii. Premierul României a scris un mesaj pe pagina sa de socializare. Primul-ministru și-a amintit de „vremurile bunicii l-au învățat poezii scrise de Mihai Eminescu”.

Sorin Grindeanu, mesaj de Ziua Culturii Naționale

Mesajul postat de Sorin Grindeanu este însoțit de o fotografie cu Mihai Eminescu. Astăzi se împlinesc 167 de ani de la nașterea sa.

„Astăzi, de Ziua Culturii Naționale, mi-am reamintit cu nostalgie de vremurile în care bunicii își învățau nepoții, încă din primii ani de viață, versurile lui Eminescu. Eu însumi am învățat primele poezii ale lui Eminescu, tot așa. Cultura este vie și este Viață.

Sărbători și evenimente 15 ianuarie. 167 de ani de la nașterea lui Mihai Eminescu

Cultura a stat mereu la porțile Spiritului și ne-a adus Bucurie și Libertate, chiar în cele mai grele clipe pentru acest popor. De aceea, să nu lăsăm să treacă ziua de astăzi fără să permitem Frumosului să ne încânte în toate formele lui, fie că e vorba de cărți, teatru, muzică, film, pictură, sculptură sau orice altă formă artistică de expresie creată în acest spațiu cultural! Să ne celebrăm și să ne iubim oamenii de cultură, artiștii, pentru felul în care au ales să își împlinească misiunea pe pământ!”, a scris Sorin Grindeanu pe o rețea de socializare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top