Connect with us
Soţia lui Daniel Barbu a murit. Anunţul trist făcut de senator

Politic

Soţia lui Daniel Barbu a murit. Anunţul trist făcut de senator

Este doliu în familie unui cunoscut senator. Acesta trece prin clipe cumplite după ce soţia s-a stins din viaţă. Anunţul trist a fost făcut seara trecută pe o reţea de socializare.

Violeta Barbu era istoric și filolog iar potrivit informațiilor apărute pe rețelele de socializare, soția lui Daniel Barbu s-a stins din viață luni seară.

„Dragi prieteni, vă aduc la cunoștință că a trecut la cele veșnice prof. univ. dr. Violeta Barbu.

Îndurerați de această veste prea tristă, dar și însuflețiți de speranța creștină în înviere, studenții și profesorii Facultății de Teologie Romano-Catolică, Universitatea din București, precum și membrii altor instituții academice și religioase din București și din țară se roagă pentru iertarea păcatelor și odihna ei veșnică. 

Anunţul trist despre moartea acesteia a fost făcut pe Facebook

Dumnezeu să o răsplătească cu viața cerească pentru tot binele făcut în viața pământească! Să se odihnească în pace!

Sincere condoleanțe familiei! Sfânta liturghie de înmormântare cu Requiem se va celebra la catedrala sf. Iosif din București, joi, 8 martie 2018, ora 10.30”, se arată într-o postare pe Facebook.

Daniel Constantin Barbu este un istoric român, senator de București din partea PNL, fost ministru al culturii în perioada 21 decembrie 2012 – 12 decembrie 2013, în Guvernul Ponta.

Citeşte şi O vedetă PRO TV este în doliu: “Odihneste-te în pace”

Este doliu pentru o fostă prezentatoare. Cunoscuta vedetă a postat pe o reţea de socializare o fotografie cu actriţa Sridevi Kapoor, care s-a stins din viaţă în urmă cu câteva zile.

Iulia Vântur a fost devastată să afle că Sridevi s-a stins din viaţă la numai 54 de ani. Aceasta a decedat în urma unui stop cardiac.

Iulia Vântur a postat un mesaj emoţionant

“Legendele nu mor niciodată. Odihneşte-te în pace!”, este scris pe imaginea postată de Iulia Vântur. La scurt timp oamenii i-au scris o mulţime de mesaje de condoleanţe Iuliei Vântur, scrie Spynews.

Sridevi Kapoor a decedat în Emiratele Arabe Unite, în timp ce se afla la nunta nepotului său. Preşedintele Indiei, Ram Nath Kovind, a postat un mesaj pe contul său de Twitter în care a afirmat că vestea l-a şocat.

“Am fost şocat când auzit această veste tragică”, a scris Ram Nath Kovind.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top