Connect with us
Știrea falsă care a șocat România: „A murit petre roman”. Care este starea fostului premier

Politic

SURPRIZĂ! Ce pensie are ACUM Petre Roman, primul premier al României post-decembriste

În 1989, Petre Roman a fost unul dintre personajele care au apărut la Televiziunea Română, alături de Gelu Voican Voiculescu, Mircea Dinescu, Ion Iliescu și Ion Caramitru.

După căderea regimului Ceaușescu, Roman a fost numit, la 26 decembrie 1989, premier al Guvernului provizoriu al României.

Acesta a fost începutul îndelungatei activități politice a primului șef al Guvernului României post-decembriste. Citește AICI ce pensie încasează ACUM Petre Roman!

Știri pe aceeași temă: Oana Roman, dezamăgită de Petre Roman, chiar de ziua sa de naștere

Oana Roman și Mioara Roman și-au serbat aniversările în cadrul unei petreceri comune, care a fost organizată la un salon din București.

Au venit oameni din showbiz și nu numai, dar nu și Petre Roman. Oana s-a declarat dezamăgită de atitudinea tatălui său și a dezvăluit că fostul premier al României nu mai vorbește cu Mioara.

„Tata m-a sunat de ziua mea. Asta a fost tot. M-a sunat, mi-a spus <<La mulţi ani>>. Nu mi-a trimis niciun cadou, nu mi-a trimis flori, nu a venit să mă vadă şi deci azi nu e aici. (…)

Nu o sună(n.r.: pe Mioara Roman). De când s-a despărţit, el a refuzat să mai vorbească vreodată cu ea, deci clar nu a sunat-o”, a declarat Oana, la o emisiune TV.

Totodată, aceasta a făcut și o declarație emoționantă adresată mamei sale.

„Dacă nu ar fi fost ea mi-ar fi fost mult mai greu. Dacă preţul ca ea să fie perfectă este să fiu eu puţin bolnavă nu mai contează. De trei luni stau prin spital.

Urmează ca după Paşte să mă duc iar la un control. Vreau să o ştiu pe mama bine. Şi mama mea are problemele ei. Vreau să reîncep un proiect important în televiziune”, spunea vedeta.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

2 Comments

2 Comments

  1. Un roman dezamagit

    2017-12-26T19:14:50+02:00 at 19:14

    Ziaristi de doi bani. Titluri aiurea… rusine…

  2. zgavardici mirel

    2017-12-26T18:26:15+02:00 at 18:26

    va bateti joc ? scrieti SURPRIZA , CE PENSIE ARE PETRE ROMAN SI NU AFISATI NIMIC ? R U S I N E !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top