Connect with us
Tayyip Erdogan ar putea efectua o vizită oficială în Rusia în luna octombrie

Politic

Tayyip Erdogan ar putea efectua o vizită oficială în Rusia în luna octombrie

Președintele turc Recep Tayyip Erdogan ar putea efectua o vizită oficială în Rusia în luna octombrie, a informat miercuri purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, relatează site-ul agenției Tass.

„Da, vizita președintelui Erdogan ar putea avea loc în luna octombrie”, a declarat acesta.

Președintele rus Vladimir Putin a discutat marți la telefon cu omologul său turc Tayyip Erdogan. În cadrul discuției, liderul de la Kremlin l-a invitat pe Erdogan să efectueze o vizită oficială în Rusia, iar acesta a acceptat invitația.

La 9 octombrie, Ankara a anunțat lansarea unei noi operațiuni militare în nordul Siriei. Înainte ca operațiunea să fie demarată, Erdogan a discutat cu Putin, iar acesta l-a îndemnat pe liderul turc să acționeze cu precauție pentru a nu afecta eforturile comune de rezolvare a crizei.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top