Connect with us
Teodor Meleșcanu, despre propunerea lui Gabriel Vlase la șefia SIE: „Are o anumită experiență”

Politic

Teodor Meleșcanu, despre propunerea lui Gabriel Vlase la șefia SIE: „Are o anumită experiență”

Ministrul de Externe, Teodor Meleşcanu, a declarat miercuri că social-democratul Gabriel Vlase, propus la şefia Serviciului de Informaţii Externe (SIE), are o anumită experienţă în materie.

„Am relaţii cum am cu toată lumea din spectrul politic, depinde de decizia dânsului, de decizia coaliţiei propunerea preşedintelui. Din punctul meu de vedere, este un om care are anumită experienţă în materie”, a spus Meleşcanu, la Parlament.

El a precizat că nu a ştiut nimic înainte ca această propunere să fie comunicată de preşedintele Klaus Iohannis.

Nu am ştiut nimic decât atunci când am văzut propunerea prin comunicatele de presă„, a afirmat Meleşcanu.

Pe 14 iunie, preşedintele Klaus Iohannis a transmis o scrisoare preşedinţilor Parlamentului în care a propus numirea lui Gabriel Vlase în funcţia de director al Serviciului de Informaţii Externe.

Te-ar putea interesa și: Liviu Dragnea, ironic la adresa lui Klaus Iohannis, despre șefia SIE: „O să o citesc până o să înțeleg…”

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a ironizat vineri adresa primită de la şeful statului privind nominalizarea lui Gabriel Vlase la şefia Serviciului de Informaţii Externe. Acesta i-a răspuns în aceeași manieră în care a făcut-o Klaus Iohannis când a fost întrebat dacă a citit motivarea Curții Constituționale cu privire la suspendarea Laurei Codruța Kovesi.

Citește și: Liviu Dragnea, ironic la adresa lui Klaus Iohannis, despre șefia SIE: „O să o citesc până o să înțeleg…”

„Într-adevăr, am primit o adresă de la preşedinte, eu şi Călin Tăriceanu, o propunere pentru SIE. Şi acum, ca să citez un clasic în viaţă: această adresă aduce mai multe întrebări decât clarificări. O să o citesc până o să înţeleg, poate e nevoie să facem o dezbatere pe această temă şi o să vă comunic. Ăsta e răspunsul la întrebarea încă nerostită în legătură cu nominalizarea la SIE”, a spus liderul PSD, la Şcoala politică de vară a Tineretului Social Democrat.

Joi, Președintele Iohannis a trimis o scrisoare în care propune numirea lui Vlase

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis joi o scrisoare preşedinţilor Parlamentului în care propune numirea lui Gabriel Vlase în funcţia de director al Serviciului de Informaţii Externe.

Gabriel Vlase este vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor, membru al Comisiei pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională şi membru al Comisiei speciale comune a Camerei Deputaţilor şi Senatului privind analizarea şi actualizarea cadrului normativ cu incidenţă în domeniul securităţii naţionale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top