Connect with us
Theodor Stolojan, adevăratul motiv pentru care Giuliani i-a trimis o scrisoare Președintelui Iohannis

Politic

Theodor Stolojan, adevăratul motiv pentru care Giuliani i-a trimis o scrisoare Președintelui Iohannis

Theodor Stolojan, fostul premier al României, a dezvăluit marți adevăratul motiv pentru care Rudolph Giuliani i-a trimis scrisoarea Președintelui Klaus Iohannis, precum și Președinților celor două Camere și Premierului României.

Într-o intervenție la Digi24, Theodor Stolojan a spus că fostul primar al New York-ului „este implicat în anumite contracte care au impact cu tranzacțiile pe care le face România în diferite domenii”.

Citește și: Rudolph Giuliani, avocatul lui Donald Trump, scrisoare către Klaus Iohannis: „Protocoalele promovate de Kovesi şi Maior subminează statul de drept”

„Aș vrea să precizez că domnii Dragnea și Tăriceanu au împins România într-o discuție sterilă despre presupusul sistem paralel de putere din România, sigur, cu interesele lor personale.

Citește și: Reacția Ambasadei SUA la scrisoarea lui Rudolph Giuliani către Președintele Iohannis

În timp ce România mai are 4 luni până o să preia președinția UE, România discuta baliverne, nu discutăm niciuna din problemele la care România trebuie să își fixeze o poziție pe care să o apere în următoarele 6 luni cât va avea președinția. Noi discutăm scrisorile unui avocat care cine știe cum a ajuns să îl intereseze ce se întâmplă în România.

Dacă Dragnea și Tăriceanu ar dori să afle realitatea despre corupția din România, ar trebui să îl întrebe pe primul întreprinzător care participă la o licitație organizată de instituțiile publice. Ar afla realitatea din România. DNA a avut un rol deosebit pentru că a reușit să mai spună oamenilor că legea funcționează împotriva celor care bagă mâna până la cot. Iată o ofensivă incredibilă pentru a fura cu acte în regulă în România. Asta cred Tăriceanu și Dragnea”, a afirmat Theodor Stolojan, la Digi24.

Rudolph Giuliani, fostul primar al orașului New York și avocat al lui Donald Trump, a transmis că România ar trebui să verifice mai mult protocoalele cu SRI și cu DNA.

„Cu toate acestea, progresele au fost subminate grav de excesele Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) a României, sub conducerea fostului procuror şef, Laura Codruţa Kovesi.

Aceste excese au inclus: intimidarea judecătorilor, a avocaţilor apărării şi a martorilor; ascultarea neconstituţională a telefoanelor; mărturii silite şi procese judiciare incorecte”, a scris Rudolph Giuliani.

Foto: Hepta.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top