Connect with us
Traian Băsescu nu a ratat ocazia de a „înțepa” Primăria Capitalei în ceea ce privește problema deszăpezirii.

Politic

Traian Băsescu contrează Primăria Capitalei pe problema deszăpezirii

Traian Băsescu nu a ratat ocazia de a „înțepa” Primăria Capitalei în ceea ce privește problema deszăpezirii. Fostul primar al Capitalei a fost foarte acid la adresa măsurilor luate de actualul edil, Gabriela Firea.

Traian Băsescu contrează Primăria Capitalei: „De ce nu se apelează la asistații sociali?”

Actualul președinte al Partidului Mișcarea Populară a criticat ironic inițiativele primarului Gabriela Firea: „Dar asistații social? Doamna Primar General Gabriela Firea a apelat la cîțiva pușcăriași, jandarmi, sportivi și militari pentru deszăpezirea trotuarelor și a străzilor secundare. În regulă. Dar oare de ce nu apelează doamna Firea la miile de asistați sociali existenți? Primăriile de sector miluiesc lunar cu alimente și sume de la bugetul statului? Sau aceștia sunt votanții cu sânge albastru ai PSD care nu trebuie deranjați?.”, a scris Băsescu pe Facebook.

Citește și: Traian Băsescu: „Eu cred în America lui Trump!”. Ce spune despre propagandiștii pro-ruși

Fostul lider de la Cotroceni și-a încheiat tirada la adresa admnistrației Capitalei spunând: „Oricum, deszăpezirea trotuarelor și a străzilor secundare doar dând din gură nu se poate. Trebuie dat și din lopată.”, și-a conchis Traian Băsescu intervenția.

George Vintilă este redactor HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top