Traian Băsescu, despre Sevil Shhaideh: N-o cunosc. PMP rămâne în opoziție

21.12.2016
Traian Băsescu, despre Sevil Shhaideh: N-o cunosc. PMP rămâne în opoziție

Fostul președinte Traian Băsescu a evitat să comenteze propunerea PSD de prim-ministru, Sevil Shhaideh.

El a precizat doar că Partidul Mișcarea Populară va rămâne în opoziție. ”Noi suntem în opoziţie. Noi rămânem în opozţie. N-o cunosc pe doamna”, a spus Traian Băsescu, întrebat cum comentează propunerea de prim-ministru făcută de Liviu Dragnea la consultările cu preşedintele Iohannis la Palatul Cotroceni.

Citește și: Ponta, despre Sevil Shhaideh: Nu au apucat să îi facă dosar

Sevil Shhaideh este propunerea făcută miercuri de PSD-ALDE pentru funcţia de premier, la consultările cu preşedintele Klaus Iohannis de la Palatul Cotroceni. Dacă Sevil Shhaideh va fi numită premier, va fi prima femeie prim-ministru din istoria României.

Citește și: Nicușor Dan, după propunerea lui Sevil Shhaideh: Liviu Dragnea și PSD sfidează românii

Sevil Shhaideh are 52 de ani, a absolvit Academia de Studii Economice şi a fost secretar de stat în Ministerul Dezvoltării din 2012 când postul de ministru a fost deţinut de Liviu Dragnea. În mai 2015, ea a fost numită ministru al Dezvoltării.

Anterior numirii în administraţia centrală, a fost, timp de aproape 20 de ani, director în Consiliul Judeţean Constanţa.

Citește și: Kelemen Hunor, despre nominalizarea lui Sevil Shhaideh: „Este o propunere interesantă”

La momentul numirii ei în Ministerul Dezvoltării, a apărut informaţia conform căreia Liviu Dragnea i-ar fi fost naş, însă liderul PSD a negat, precizând că în religia musulmană nu există naşi şi că el doar a fost martor, alături de alţii, la căsătoria acesteia.

Shhaideh este membru PSD din iulie 2015, adică după numirea la conducerea Ministerului Dezvoltării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *