Connect with us
Traian Băsescu: „Fostul PDL poate fi mândru, a furnizat PSD doi oameni care stiu să distrugă un partid”

Politic

Traian Băsescu: „Fostul PDL poate fi mândru, a furnizat PSD doi oameni care stiu să distrugă un partid”

Fostul președinte al României a declarat ca PDL poate fi mândru pentru că a furnizat PSD doi oameni care știu să distrugă un partid.

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, a declarat,joi, că fostul PDL poate fi mândru că a furnizat PSD doi oameni care ştiu să distrugă un partid din interior –Liviu Dragnea şi Darius Vâlcov, afirmând că aceştia îşi fac iluzii că pot scăpa de probele juridice pe care le au dacă sunt obedienţi sistemului.

„Fostul PDL poate fi mândru! Dramoleta politică de la PSD are 2 autori. Primul, inculpatul Darius Vâlcov (fost PDL), care a analizat activitatea miniştrilor şi a prezentat în CEX raportul de ineficienţă al Guvernului. Al doilea, condamnatul Liviu Dragnea (fost PDL), care a executat Guvernul, în frunte cu Premierul Grindeanu”, a declarat preşedintele PMP, Traian Băsescu, pe Facebook.

Traian Băsescu a afirmat că „fostul PDL poate fi mândru, a furnizat PSD-ului doi oameni care ştiu cum se distruge un partid din interior”.

Preşedintele PMP a spus că Liviu Dragnea şi Darius Vâlcov îşi fac „iluzii deşarte” că pot scăpa de probele juridice pe care le au dacă sunt „obedienţi sistemului”.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top