Politic

Traian Băsescu o face praf pe Gabriela Firea: „E josnică”

Traian Băsescu o face praf pe Gabriela Firea chiar pe rețelele de socializare. Fostul președinte al României a postat un mesaj foarte tranșant la adresa primarului general al Capitalei. Acesta aduce acuzații grave la adresa Gabrielei Firea, pe care o descrie a fi josnică.

Traian Băsescu o face praf pe Gabriela Firea: „E josnică”

Băsescu susține că primarul general al Capitalei nu gestionează corect situația în care ne aflăm și vrea să inducă populației faptul că doar ea face multe lucruri bune pentru București și pentru populație, în timp ce guvernul Orban nu . totul a pornit de la declarațiile Gabrielei Firea în legătură cu paturile de la ATI din București. Aceasta a adus acuzații grave la adresa guvernului:  „În București sunt 45 de spitale de stat. Doar 5 în lupta Covid. Cinicii din Guvern trimit pacienți în alte orașe. Ca să fie panică”.

Traian Băsescu s-a revoltat imediat la auzul acestor declarații și a acuzat-o pe firea că manipulează opinia publică și că intenționează să creeze confuzie. fostul președinte a luat-o pe picior pe Firea și a insinuat că ea este specialistă în toate și pune accent doar pe ce face ea pentru populație.

„E josnic doamnă, Mai zilele trecute, doamna Firea a sărit ca arsă aflând că un bolnav în stare critică a fost transferat la Ploieşti pentru că în Bucureşti nu mai erau locuri libere la terapie intensivă.

Specialistă în a crea confuzie, primăriţa a început să turuie pe toate posturile de televiziune câte paturi disponibile are EA la dispoziţie şi cum EA care face ochelari la tot poporul, repară dinţii la tot poporul, ia tensiunea la tot poporul, testează tot poporul etc, etc poate da paturi la tot poporul infectat cu SAR-COV-2 şi mai şi tratează tot poporul de COVID-19.

O împiedică doar Ministerul Sănătăţii care n-o bagă în seamă, că altfel EA, care se pricepe la orice boală, ar oferi paturi de spital la tot poporul”, a scris Traian Băsescu sâmbătă pe Facebook.

Băsescu a continuat mesajul printr-o explicație cu privire la situația paturilor de ATI din București. Acesta a menționat că lucrurile stau total diferit față de cum le prezintă primarul general al Bucureștiului și a acuzat-o pe Firea că valorifică boala și chiar moartea în scop electoral.

„Ştie însă foarte bine că nu de paturi pentru tratarea COVID – 19 duce lipsă Ministerul Sănătăţii, ci de paturi ATI echipate corespunzător. Biata intrigantă nu a înţeles că tot mai mulţi schimbă canalul când începe să-şi reverse peste ţară cunoştinţele medicale având abordări care seamănă confuzie. Oamenii au înţeles că nu de paturi duce lipsă Bucureştiul, ci de paturi echipate cu sisteme de ventilaţie în secţiile ATI.

Doar Firea mai crede că păcăleşte pe toată lumea că ea este salvarea celor care încep să nu mai aibe paturi în secţiile ATI. Ce josnic este să încerci a valorifica boala şi moartea în scop electoral”, a mai scris Traian Băsescu pe Facebook.

 

Share
Scris de
Cristina Bosioc

Acest site foloseste cookies.

Read More