Connect with us
Liderul PNL de 42 de ani nu a promovat bacalaureatul nici după contestație

Politic

Un lider PNL dă bacalaureatul la 42 de ani: „Am învăţat şi sper să fie bine.”

Elevii susțin examenul de Bacalureat 2020 în regim de pandemie. Astfel, luni, 22 iunie, a avut loc proba la limba și literatura română, iar miercuri, 24 iunie, proba la matematică. Joi va avea loc ultima probă, respectiv cea la alegere. La bacalaureat participă și elevi din generațiile anterioare, printre ei numărându-se și un lider PNL, în vârstă de 42 de ani. Este vorba despre prim-vicepreşedintele PNL Vrancea, Daniel Moroşanu, care, deși îndeplinește o funcție importantă în stat, nu a obținut până acum diploma de bacalaureat.

Un lider PNL dă bacalaureatul la 42 de ani: „Am învăţat şi sper să fie bine.”

Moroșanu a absolvit Liceul „Simion Mehedinţi” Vidra la seral, în urmă cu doi ani. La această sesiune de bacalaureat, s-a numărat printre cei 500 de absolvenţi de liceu din judeţ din promoţiile anterioare înscrişi la examen. a absolvit în anii ’90 o şcoală profesională de mecanici auto, iar apoi a decis să se înscrie și la liceu.

Acesta a absolvit și o şcoală de tehnicieni silvici, dar nu a putut obține un post în domeniu din cauza faptului că nu avea diploma de bacalaureat. În 2016 nu a reușit să ajungă primar al comunei Vidra și a fost nevoit să se mulţumească doar cu statutul de consilier local. El a declarat că subiectele au fost accesibile și că s-a pregătit pentru examen, pe care speră să-l treacă cu brio. Acesta a susținut proba la limba română, istorie, iar mâine va avea ultima probă, la geografie. Încă nu s-a gândit dacă va urma și o facultate.

„Subiectele au fost nici prea-prea, nici foarte-foarte. Am învăţat şi sper să fie bine. Mai am miercuri şi joi, la istorie şi geografie. Nu m-am hotărât dacă în eventualitatea în care iau Bacalaureatul voi urma şi o facultate.”, a declarat Daniel Moroşanu.

Daniel Moroşanu este din anul 2017 prim-vicepreşedinte al PNL Vrancea, unde se ocupă de Departamentul de Politici Publice. Este considerat unul dintre oamenii de încredere ai ministrului Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, Ion Ştefan. Cât timp acesta a fost deputat, i-a fost șofer personal.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top