Ungurii au decis! Ce se întâmplă la graniţa României!

Adrian Vrauko
30.04.2020
Ungurii au decis! Ce se întâmplă la graniţa României!

Pericol major la granița României. Ungaria, care a înregistrat aproape 2.800 de infectări și peste 300 de decese cauzate de coronavirus ia măsuri în privința restricțiilor impuse.

Potrivit premierului Viktor Orban, Ungaria va relaxa restricțiile începând de săptămâna viitoare.

Ungaria are în prezent aproape 2.800 de infectări și peste 300 de decese, iar Budapesta, locul unde au fost înregistrate cele mai multe îmbolnăviri, va fi exclus de la relaxarea restricțiilor.

În ceea ce privește restul localităților, premierul ungar, a precizat că magazinele vor putea funcţiona fără a exista limitări în ceea ce privește intervalul orar, iar terasele restaurantelor și cafenelelor vor putea fi redeschise la fel ca și ștrandurile în aer liber.

Totodată, Viktor Orbán a menționat că va fi însă obligatorie păstrarea unei distanțe corespunzătoare, precum și purtarea măștilor de protecție, în magazin și în mijloacele de transport în comun și vor fi menținute şi reglementările referitoare la persoanele cu vârsta de peste 65 de ani, care pot intra în magazinele alimentare și în farmacii doar între orele 9:00 și 12:00.

Ce se întâmplă în EuropaRoma

În Europa, patru ţări, Italia, Marea Britanie, Spania şi Franţa au împreună peste 100.000 de morţi şi mai mult de 770.000 de infectări.
În mai multe țări europene, inclusiv în cele care s-au confruntat primele cu crize severe, ca Spania și Italia, situația s-a stabilizat, iar numărul de decese și de noi cazuri de îmbolnăviri a scăzut semnificativ față de perioada de vârf, astfel încât autoritățile au anunțat și în unele cazuri au luat măsuri de relaxare a restricțiilor.

Până în prezent, aproape 3,2 milioane de persoane din întreaga lume au fost infectate cu noul coronavirus și 228.000 au fost ucise de COVID-19 potrivit datelor Universității americane de Medicină Johns Hopkin.

Comentarii
 • Dragnea spune:

  mai ziaristi de doi bani, voi sunteti normali sau covid v-a afectat creierul? va e frica ca vine virusul din ungaria? stati dracu’ in casa pana la anu’

 • Goe spune:

  Penibil. Titlu de Clickbait grețos pe Antena3.

 • Generic spune:

  Voi chiar nu mai aveti un pic de decenta? Ce legatura are ce scrie in acest articol cu titlul de rahat “Unugurii sar calul! Deja au inceput sa modifice granita cu Romania” de pe Wowbiz? Sunteti atat de nesimtiti si de disperati dupa audienta sa nu va pese de ceea ce inseamna jurnalism cu adevarat si folositi titluri de “momeala”? Rusine sa va fie!

 • Miki spune:

  Unguri ne-o furat erdely si il impart intre ei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *