Connect with us
Victor Ponta: „Dacă Liviu Dragnea va fi condamnat pe 21 iunie, va arunca țara în aer”

Politic

Victor Ponta: „Dacă Liviu Dragnea va fi condamnat pe 21 iunie, va arunca țara în aer”

Fostul premier Victor Ponta a declarat miercuri că preşedintele PSD Liviu Dragnea aşteaptă ziua de 21 iunie şi, dacă va fi condamnat, va arunca ţara în aer.

„Eu cred că Dragnea speră într-un blat pe 21 iunie, să fie achitat. Dacă îi iese blatul nu mai face nimic, dacă nu îi iese blatul pregătiţi-vă pentru tot ce e mai rău – că va schimba legile prin ordonanţă, codurile, îl va suspenda pe Iohannis, dacă îl condamnă.

Cred că în acest moment domnul Dragnea, care deţine majoritatea în Parlament, aşteaptă ziua de 21 şi, dacă va fi condamnat, va arunca ţara în aer. Asta cred şi sigur că eu fac parte dintre cei care nu mă înhăitez cu domnul Dragnea în aruncarea ţării în aer”, a spus Ponta, la Palatul Parlamentului, întrebat dacă se impune suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis în cazul în care nu pune în aplicare decizia Curţii Constituţionale cu privire la revocarea şefei Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Fostul premier a reamintit că, în 2016, Liviu Dragnea spunea că numirea Laurei Codruţa Kovesi la şefia DNA „este un semn pentru întărirea statului de drept”.

Citește și: Dosarul lui Liviu Dragnea: Sentință amânată pentru 21 iunie

Vinerea trecută, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a amânat, pentru 21 iunie, pronunţarea sentinţei în dosarul „DGASPC Teleorman”, în care este judecat liderul PSD, Liviu Dragnea, pentru instigare la abuz în serviciu şi instigare la fals intelectual în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman.

Te-ar putea interesa și: Dosarul lui Liviu Dragnea: Sentință amânată pentru 21 iunie

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a amânat, pentru 21 iunie, pronunţarea sentinţei în dosarul „DGASPC Teleorman”, în care este judecat liderul PSD, Liviu Dragnea, pentru instigare la abuz în serviciu şi instigare la fals intelectual în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman.

Zi decisivă pentru Liviu Dragnea!

Zi importantă pentru Liviu Dragnea, care este judecat în dosarul DGASPC Teleorman pentru instigare la abuz în serviciu și instigare la fals intelectula în calitate de Președinte al Consiliului Județean Teleorman. Instanța Suprmă ar putea pronunța astăzi sentința.

La ultimul termen al procesului din 15 mai, procurorul de şedinţă a cerut pentru Liviu Dragnea pedepse orientate spre mediu prevăzut de lege, respectiv şapte ani şi şase luni de închisoare pentru instigare la abuz în serviciu şi doi ani şi şase luni pentru instigare la fals intelectual. Citește continuarea AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top