Connect with us
Victor Rebengiuc, atac dur la Liviu Dragnea

Politic

Victor Rebengiuc, atac dur la Liviu Dragnea

Actorul Victor Rebengiuc a lansat un atac dur la Liviu Dragnea. Maestrul a vorbit despre averea liderului PSD și are câteva nelămuriri.

Liviu Dragnea, criticat de o emblemă a cinematografiei

„Vreau să știu și eu cum și-a făcut Dragnea moșia aia pe care o are în Alexandria, cum are el păduri cu vânat, lacuri cu pești, hoteluri. De unde le-a făcut? Și nu numai el, dar pentru că el pare acum personalitatea cea mai importantă a țării și care veghează asupra ei.

Trebuie să existe o posibilitate, poate nu foarte legală, dar există”, a spus Victor Rebengiuc la Digi24, în emisiune „În fața ta”, care va fi difuzată duminică, scrie știripersurse.ro.

De asemenea, actorul a mai declarat în aceeași emisiune, care va fi difuzată mâine de Digi 24, că în România politica se plătește, pare-se, foarte bine.

CITEȘTE ȘI: Liviu Dragnea a făcut anunțul așteptat de toți românii! Se întâmplă până la 1 iulie!

CITEȘTE ȘI: Liviu Dragnea: „Guvernul nu are de ce să demisioneze”

Actorul mai spune că România are nevoie de un punct T.0 pentru a se desprinde de metehnele comuniste, că societatea trebuie reconstruită de la temelie. Maestrul filmului mai spune că vede în creșterea salariilor o metodă de a distrage atenția de la problemele reale ale societății, în timp ce parlamentarii lucrează pentru „demolarea justiției”.

1 Comment

1 Comment

  1. Vjctor Goliac

    2017-05-29T08:49:41+03:00 at 8:49

    FELICITARI DLE REBENGIUC ! FAMILIA LUI DRAGNEA A VANDUT ARDEI… (Asa se spune.) A facut mai multi bani decat un inginer laureat Nobel in 10 vieti. Asta este ‘riscul’ politicienilor !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top