Connect with us

Politic

Viorica Dăncilă are probleme de sănătate

Premierul Viorica Dăncilă are probleme de sănătate. Ea a lipsit luni de la şedinţa Coaliţiei PSD-ALDE. Deși la început a fost doar un zvon apărut în presă, se pare că acesta s-a adeverit.

Viorica Dăncilă are probleme de sănătate

Călin Popescu Tăriceanu a așteptat-o pe Viorica Dăncilă la ședința Coaliției PSD-ALDE, însă premierul nu și-a făcut apariția. Acest lucru l-a deranjat pe preșdeintele ALDE. Imediat după absența acesteia, au apărut zvonuri conform cărora Dăncilă ar avea probleme de sănătate. Se pare că este adevărat.

Citește și: Viorica Dăncilă anunța OUG: Închisoare pe viață pentru criminali

Jurnalistul Radu Tudor a dezvăluit marţi dimineaţă unde se afla prim-ministrul Viorca Dăncilă când era aşteptată de președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu. „Premierul Dancila a lipsit ieri de la sedinta coalitiei din cauza unei investigatii medicale facute la Spitalul Militar. #sanatate”, a menționat Radu Tudor pe Facebook.

Viorica Dancila are probleme de sanatate

Viorica Dancila are probleme de sanatate

Citește și: Gabriela Firea a anunțat că încep lucrările la 17 imobile din programul de refacere a fațadelor

Prim-ministrul nu a anunțat pe nimeni că va merge la spital și nu va ajunge la ședința coaliției. La această ședință au luat parte Mihai Fifor și Eugen Teodorovici. Aceștia au așteptat aproximativ 20 de minute să vină premierul Dăncilă. Este posibil ca afecțiunea asă fi apărut din senin, deoarece Viorica Dăncilă ar fi făcut un anunț și ar fi amânat întâlnirea cu liderii ALDE, dacă știa că va merge la spital.

Citește și: Sorina Pintea, declarații despre ce s-a întâmplat la Săpoca! Care este părerea ministrului

 

Sunt Cristina Bosioc și de 5 ani fac parte din echipa HUFF de 5 ani. În 2015 pășeam pe porțile redacției în postura de redactor pentru Revista Teo, mai apoi am fost promovată ca redactor șef, iar din 2019 conduc site-ul HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top