Connect with us
Viorica Dăncilă trage cu TUNUL în Guvern Orban: Asta este guvernarea ZERO

Politic

Viorica Dăncilă aruncă bombe de foc spre guvern: este o guvernare zero

Viorica Dăncilă nu se dă la o parte din apariții la evenimentele publice sau cele ale PSD. Prezentă la Iași, aceasta acuză guvernul Orban ca are o guvernare zero și compară activitatea sa cu a actualului guvern.  Acuzațiile și bombele de foc vin în contextul în care după părerea fostului prim-ministru, românii nu resimt modificările luate de Executiv.

”Cred că este important, nu cum văd eu guvernarea Orban sau cum am guvernat eu în aceea perioadă. Cred că este important ce spun cetățenii și cred că este important ceea ce ne arată cifrele.

Faptul că de la a doua cea mai mare creștere din UE am ajuns la un deficit excesiv, cred că acest lucru spune multe. Faptul că am putut să creștem pensii, salarii, să facem investiții, iar acum nu este nimic posibil, iar arată diferența dintre cele două guvernări.

Viorica Dăncilă trage cu TUNUL în Guvern Orban: Asta este guvernarea ZERO Dancila

Viorica Dăncilă trage cu TUNUL în Guvern Orban: Asta este guvernarea ZERO

Mai mult decât atât, vedem împrumuturi din ce în ce mai mari, care nu se regăsesc nici în creșteri de pensii, salarii, nici în investiții, iar acest lucru generează îngrijorare în rândul populației.

Cred că este o diferență foarte mare, iar cele 3 luni de guvernare Orban au fost o guvernare zero și acest lucru îl vede fiecare cetățean.

Putem face statistici să vedem cine a guvernat mai bine sau mai rău. Important este ceea ce facem în continuare și cum vor resimți cetățenii României tot ceea ce s-a întâmplat în ultima perioadă”, a spus Viorica Dăncilă, pentru Iasi1.ro.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top