Connect with us
Polițistă lovită de un taximetrist din Capitală cu mașina! Ce a spus după ce a luat-o pe capotă

Știri

Polițistă lovită de un taximetrist din Capitală cu mașina! Ce a spus după ce a luat-o pe capotă

O poliţistă în vârstă de 23 de ani a ajuns pe 3 iunie la spitalul Floreasca, după ce a fost lovită de un taximetrist. În momentul în care s-a produs impactul, tânăra se afla în timpul programului de lucru.

După ce a fost testat cu aparatul etilotest, polițiștii sosiți la fața locului au constatat că șoferul nu consumase băuturi alcoolice. Mai mult decât atât, acesta susține că femeia i-ar fi sărit în faţă.

Accidentul s-a petrecut în apropiere de Piaţă Universităţii. Din primele informații, polițista a încercat să îl oprească pe șofer, după ce ar fi trecut pe culoarea roșie a semaforului.

„Veneam din intersecţie de la Unirii şi aici în scuar era o maşină de poliţie, când am ajuns la 10-20 de metri de maşină de poliţie, o fată din dreapta şi s-a pus în faţa mea. Eu am pus frâna, fiind ud jos. Fata s-a agăţat de capota şi eu am mai mers un pic până a încercat să alunece pe capota şi a picat de bordura”, a povestit taximetristul, potrivit stirileprotv.ro.

Te-ar putea interesa și: Eugen Stan, polițistul pedofil, acuzat în 15 cazuri

Polițistul pedofil, pe numele său real Eugen Stan, de la Brigada Rutieră a Capitalei, reţinut în luna ianuarie după ce a agresat sexual doi copii în liftul unui bloc din Sectorul 6, este cercetat în alte şapte dosare penale pentru agresiuni sexuale, pe lângă cele opt dosare în care era pus deja sub urmărire penală.

Poliţistul este cercetat în total în 15 dosare penale pentru agresiuni sexuale, fapte comise în ultimii opt ani, potrivit Digi 24.Aceste dosare sunt instrumentate de către Parchetul General, scrie news.ro.

Secţia de urmărire penală şi criminalistică a Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a preluat în 10 ianuarie dosarele privind săvârşirea a trei infracţiuni de agresiune sexuală de către poliţistul Eugen Stan, precum şi a unei infracţiuni de perversiune sexuală, dar şi un dosar de agresiune sexuală constituit în urma unei plângeri din 2016 în care a început urmărirea penală in rem. Citește continuarea AICI.

Fot: Facebook Politia Romana

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top