Connect with us
Rareş Bogdan, primul pe lista PNL la europarlamentare. Un singur vot împotrivă

Știri

Poliţiştii din Ilfov în alertă, după ce soţia şi fiul jurnalistului Rareş Bogdan ar fi fost atacaţi

Poliţiştii din Ilfov s-au autosesizat şi fac verificări după ce jurnalistul Rareş Bogdan a scris pe pagina sa de socializare că soţia şi fiul său ar fi fost atacaţi în momentul în care urcau în maşină.

„Ne-am autosesizat în urma postării, facem verificări. Doamna (soţia lui Rareş Bogdan – n.r.) tocmai a plecat de la noi, de la Serviciul de Investigaţii Criminale, şi a oferit detalii despre eveniment”, a declarat miercuri pentru AGERPRES Ciprian Romanescu, purtător de cuvânt al IPJ Ilfov.

Jurnalistul Rareş Bogdan a vorbit pe Facebook despre acest incident.

Citește și: Rareș Bogdan, în stare de șoc: “Copilul și soția mea au fost atacați!”

„Încercare de intimidare? Jaf? Răpire? Nu ştiu să vă răspund acum. Vom vedea pe camerele de pe DN1 şi Iancu Nicolae, dacă a fost urmărită sau nu?! Absolut şocant. Se întâmplă în capitala României – Bucureşti, Pipera, str. Iancu Nicolae, ora 15,08, miercuri 27 iunie 2018. Copilul şi soţia mea au fost atacaţi în momentul în care urcau în maşină, în urmă cu câteva momente.

Fiul meu, Mihai, a fost luat de mama lui la ora 15,00 de la una din şcolile din zonă şi maşina a fost parcată pe o străduţă laterală din zona Iancu Nicolae. Cel care a atacat-o purta o şapcă cu cozoroc pe cap, mai mic de înălţime, dar îndesat, atletic, cu mustaţă şi a coborât dintr-o maşina cu numere străine (Spania, Italia ???) la volanul căreia se afla un alt individ.

Voi reveni cu amănunte. Acesta a încercat să urce în maşină pe uşa din dreapta faţă şi a fost lovit puternic în faţă de către soţia mea care a urlat şi a acţionat din instinct. Încă nu apucase să îşi pună centura de siguranţă. Mihai s-a speriat îngrozitor şi plânge de atunci. Florina s-a speriat extrem de rău şi a crezut că vor să îl smulgă pe Mihai din maşină. Eu sunt în acest moment la Constanţa şi plec de urgenţă spre Bucureşti”, a scris jurnalistul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top