Connect with us
Polițiștii pichetează astăzi Ministerul de Interne! Ce nemulțumiri au

Știri

Polițiștii pichetează astăzi Ministerul de Interne! Ce nemulțumiri au

Câteva zeci de poliţişti, care sunt membri ai Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie, pichetează joi Ministerul de Interne, fiind nemulţumiţi de condiţiile de muncă, precum şi de salarizare.

Poliţiştii sună din vuvuzele şi au bannere pe care scrie: „Politicienilor, aţi nenorocit Poliţia Română”, „Poliţişti în slujba cetăţenilor, nu în slujba politicienilor”, „Suntem prizonierii incompetenţei voastre”.

Preşedintele SNAP, Iulian Surugiu, a declarat pentru AGERPRES că sunt multe lucruri care trebuie rezolvate la Ministerul de Interne şi că este nevoie de o resetare a întregului sistem „pentru a putea da cetăţeanului servicii de calitate”.

„Astăzi suntem în faţa Ministerului de Interne pentru a ne face auziţi şi pentru a trage un semnal de alarmă, că sunt multe lucruri de rezolvat în cadrul Ministerului de Interne, lucruri care au fost aduse la conducerea Ministerului, iar, din păcate, lucrurile se mişcă foarte, foarte încet.

Aici vorbim de o resetare a întregului sistem, pentru a putea da cetăţeanului servicii de calitate”.

Întrebat ce va face după pichetarea MAI, Surugiu a spus că sâmbătă, 24 martie, circa 10.000 de oameni vor fi prezenţi la un protest în faţa Ministerului de Interne, urmat de un marş spre Piaţa Victoriei, la Guvern.

„După această pichetare, pe data de 24, adică sâmbăta, vom avea un protest de amploare, în faţa Ministerului de Interne, cu marş până în faţa Guvernului, unde vor fi aproximativ 10.000 de oameni.

Astăzi am chemat doar 100 de oameni, de aia ne-am şi poziţionat aici, în faţa biroului ministrei de Interne, pentru a ne vedea şi pentru a trage un semnal de alarmă, că poliţiştii sunt nemulţumiţi”, a mai spus sindicalistul.

CITEȘTE ȘI: Proteste la consulatul german din insula Creta. Care sunt nemulțumirile protestatarilor

Angajații de la Termocentrala Mintia continuă protestul. Care sunt pretențiile lor:
Leonard Bărăscu, Președintele Sanitas, despre proteste: „Programul rămâne program”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top