Categorii Știri

Polițistul infectat cu HIV la o clinică de lux s-a stins din viață

Polițistul care a fost infectat cu HIV la o clinică din București s-a stins pe un pat de spital, la mai puțin de trei luni de când a aflat că are teribila afecțiune.

Polițistul a pierit luni seară, fiind internat într-un spital de boli infecționase. În luna iunie, acesta a aflat că este bolnav, după ce o perioadă de timp a simțit dureri cervicale.

Pentru a scăpa de dureri, bărbatul ar fi ales să urmeze un tratament cu acupunctură la o clinică bucureșteană. De atunci, viața i s-a schimbat pentru totdeauna, iar în luna iunie, acesta a descoperit că este bolnav.

„A debutat ca orice boală. Am fost pe la mai multe spitale şi, în cele din urmă am ajuns la «Bagdasar» (Spitalul Clinic de Urgență «Bagdasar-Arseni» din București, n.r.). Doctorul de acolo mi-a spus că, dacă nu mă operez, ajung în cărucior. Aveam o hernie la vertebrele T7 şi T8. Acum o lună de zile, după ce am făcut mai multe analize, am aflat că am HIV”, a povestit polițistul, în urmă cu o lună, pentru libertatea.ro.

Din cauza diagnosticului, acesta s-a pensionat pe caz de boală. După o lună, pentru că avea 20 de ani în Ministerul Afacerilor Interne, și-a făcut actelee pentru a primi o pensie normală.

Citește și: Caz șocant în România! O femeie a înțepat mai mulți oameni pe stradă și le-ar fi dat virusul HIV

Însă afecțiunea a fost o veste cumplită pentru apropiații bărbatului. Soția l-a părăsit, fiind ajutat în ultima lună din viață numai de către foștii colegi de serviciu și de către prietenii săi.

„Abia mă mişc, mă cară ei pe unde am nevoie. Fac tratament, să vedem ce o fi! Sper să ajung să mă tratez în străinătate, cine ştie, poate o să am şanse să o mai duc aşa”, a mai relatat fostul polițist, potrivit sursei citate.

În urmă cu o lună, acesta își dorea un scaun cu rotile, deoarece nu mai putea sî se deplaseze din cauza durerii.

Autoritățile au intrat în alertă maximă atunci când au aflat de cazul polițistului și încearcă acum să afle câți dintre miile de pacienții care au trecut pe la clinica respectivă ar fi putut fi tratați cu acele ace de acupunctură.

Foto: Facebook Politia Romana

Acest articol a fost actualizat la: 2018-08-29T14:46:19+03:00 14:46

Share
Scris de
Vlad Mirabela

Acest site foloseste cookies.

Read More