Connect with us
Pompierii din București și Ilfov au fost solicitați să intervină la sute de cazuri în ultimele 24 de ore. Numărul solicitărilor ridicat.

Știri

Pompierii din București și Ilfov, peste 320 de intervenții de Revelion

Pompierii din Bucureşti şi Ilfov au fost solicitați la sute de cazuri de Revelion. Cel puțin 320 de intervenţii în Ajunul Anului Nou.

Intervenții pe bandă rulantă de Revelion

Pompierii din Bucureşti şi Ilfov au avut 320 de intervenţii în ultimele 24 de ore. În majoritatea cazurilor a fost nevoie de acordarea primul ajutor, a anunţat purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov, Adrian Marin.

Conform sursei citate, în ultimele 24 de ore, pompierii au acţionat în cazul a 320 de situaţii de urgenţe, 295 dintre acestea fiind solicitări pentru acordarea primul ajutor.

”Bilanţul intervenţiilor pe ultimele 24 de ore indică o creştere numărului de solicitări cu 15-20% faţă de media unei zile normale, din această perioadă a anului”, a mai precizat Adrian Marin.

Citește și: Peste 650 de solicitări la Ambulanța București de Revelion

Cel mai grav caz a fost incendiul dintr-un apartament din strada Dristorului. În urma incendiului o femeie a murit, iar un copil care duminică a împlinit 10 ani este în stare foarte gravă. Acesta are şanse minime de supravieţuire.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top