Connect with us
O masina a explodat in centrul orasului Berlin din Germania. Politistii suspecteaza ca ar fi vorba despre un atentat terorist.

Știri

Posibil atentat terorist in Germania! O masina a explodat in Berlin

O masina a explodat in centrul capitalei Germaniei!

Update, 12.49: Autoritatile germane avertizeaza ca ar putea urma noi explozii in Berlin!

O masina a explodat in centrul capitalei Germaniei, Berlin, in regiunea Charlottenburg, a anuntat politia din aceasta tara, care suspecteaza ca ar putea fi vorba de un atentat terorist.

Cel putin o persoana a murit si altele au fost ranite. Oamenii legii suspecteaza ca ar fi vorba despre o masina capcana. Mai multe echipaje de politie, ambulante, dar si un elicopter s-au deplasat la fata locului.

Politia din Germania a transmis un mesaj pe retelele de socializare in care ii indeamna pe oameni sa evite zona in care a avut loc aceasta explozie.

Citeste si:Atentat terorist la un hotel

Citeste si:Atentat terorist in Ankara

Victima deflagratiei este chiar soferul masinii. Pentru inceput, anchetatorii vor incerca sa stabileasca identitatea barbatului decedat si sa afle detalii despre masina, un Volkswagen Passat argintiu.

Anchetatorii nostri cred ca a fost un dispozitiv exploziv care a provocat explozia masinii’, a anuntat politia berlineza, care a incercuit zona, potrivit Reuters.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top