Categorii Știri

Pot jucătorii ocazionali să facă bani la cazinouri?

Cazinourile și jocurile de noroc, în general, sunt extrem de tentante pentru multe persoane. Majoritatea oamenilor au jucat sau au dorit să joace într-un cazinou cel puțin o dată în viață. Atmosfera, acțiunea oferită de jocuri și posibilitatea de câștig sunt principalele motive pentru care oamenii sunt atrași de jocurile de noroc.

Există două mari categorii de jucători: ocazionali și profesioniști. Primii joacă, de obicei, pentru distracție și fără a avea ca scop principal câștigarea unor sume mari de bani, iar cei din a doua categorie au ca job principal jocurile de noroc și trăiesc doar din această activitate. Bineînțeles că nu este deloc simplu să ajungi jucător profesionist. Este nevoie de ani de pregătire și o minte ascuțită plus mult autocontrol.

Cei care aleg să joace ocazional se bucură de mai multe jocuri, de la cele simple, precum sloturi sau ruletă, până la cele complexe, precum blackjack sau poker. Ca jucător ocazional este bine să profiți și de promoțiile oferite de cazinouri (mai ales de cele online), dacă consideri că sunt avantajoase. Site-urile de gambling oferă bonusuri precum rotiri gratuite, bani pentru jucătorii noi etc.

Este clar că jucătorii profesioniști fac bani mulți. Pot să facă bani și jucătorii ocazionali?

Ce înseamnă jucător ocazional

Înainte de a afla care sunt șansele ca o persoană care joacă doar din când în când să facă bani din gambling, trebuie clarificat ce înseamnă să fii jucător ocazional.

O persoană căreia îi place să parieze din când în când este un jucător ocazional. Acești oameni merg, de exemplu, o dată pe an în Las Vegas și cheltuiesc o sumă moderată în cazinouri sau joacă uneori la loterie.

Jucătorii ocazionali sunt mult mai numeroși decât profesioniștii. Oamenii care joacă din când în când o fac pentru amuzament, văd jocurile ca fiind o metodă de relaxare, de petrecere a timpului liber și nu o activitate prin care să își asigure traiul zilnic sau îmbogățirea.

Pentru că nu pariază des, nu le este afectată viața din punct de vedere financiar, social sau personal. Nu există consecințe negative pentru jucătorii ocazionali pentru că ei nu se focusează pe câștiguri sau pierderi, ci pe distracție.

Jucătorii ocazionali pot participa la diverse jocuri de la loto, bingo, păcănele, zaruri până la blackjack, baccarat, poker.

Dezavantajele jucătorului ocazional

Cineva care joacă doar uneori pornește din start cu un dezavantaj față de un jucător profesionist sau un jucător care joacă des. Lipsa de experiență este principalul dezavantaj al jucătorilor ocazionali.

Chiar dacă o persoană joacă de ani buni pentru distracție, nivelul său de pregătire nu poate fi unul ridicat din cauza frecvenței reduse de joc. Orice activitate necesită exercițiu și studiu dacă se dorește să fie bine făcută. Însă o persoană care joacă blackjack într-o noapte, în Las Vegas și apoi repetă acțiunea peste o lună, nu are cum să fie bine pregătită. Cunoaște bazele jocului, dar acest lucru nu este suficient pentru a fi un jucător bun, care să aibă șanse reale de câștig.

Se subînțelege că șansele de a face bani un jucător ocazional sunt destul de mici în comparație cu ale unui jucător profesionist. Există șansa de câștig și de a face bani, dar nu atât de mare.

Jucătorii ocazionali pornesc în joc cu dezavantaje și în funcție de jocurile pe care le aleg. Dacă se aventurează spre jocuri complexe, precum poker sau blackjack, șansele lor de a face bani se diminuează și mai mult pentru că astfel de jocuri sunt bazate și pe abilități, nu doar pe noroc.

Ca jucător ocazional poți face bani și din jocuri bazate exclusiv pe noroc. Dar, este important să reții, că ești la mâna norocului în acest caz.

Un alt dezavantaj al jucătorului ocazional este legat de scopul său. Din moment ce nu este concentrat nici pe câștig nici pe pierdere, atunci este clar că nu va face bani din gambling. Jucătorul ocazional nu se focusează pe bani ci mai degrabă pe distracție.

Învață cum să învingi casa

Chiar dacă nu ești profesionist, merită să înveți câteva strategii care îți vor crește șansele de câștig și, implicit, să faci bani. Nu trebuie să îți dedici mare parte din timpul tău liber studierii sistemelor de joc. Este suficient să îți aloci câteva minute pentru a pune în practică anumite strategii.

După cum știi, probabil, cazinoul are mereu avantaj în fața jucătorilor prin existența avantajului casei la majoritatea jocurilor de noroc. Pentru a-ți crește șansele de a face bani, este recomandat să alegi acele jocuri cu un avantaj al casei cât mai redus. Blackjack-ul și zarurile au un avantaj al casei mult mai mic decât sloturile, de exemplu.

Învață anumite strategii de pariere care te vor ajuta să îți menții un buget echilibrat și să poți astfel paria pe o perioadă mai lungă de timp. În cazul unor jocuri precum blackjack, dacă folosești o strategie potrivită, poți să reduci foarte mult avantajul casei până aproape de zero.

Chiar dacă joci doar o noapte și apoi nu mai mergi într-un cazinou decât peste câteva săptămâni, este recomandat să iei pauze între sesiunile de joc din acea noapte. Dacă joci obosit, iei decizii proaste, iar acest lucru este în defavoarea ta și astfel îți reduci șansele de câștig.

Este important și să știi când să renunți. Dacă tocmai ai câștigat o sumă importantă, este mai bine să te retragi decât să rămâi în continuare în joc. Astfel poți să te alegi cu un profit bun, chiar dacă scopul tău ca jucător ocazional nu este acesta.

Concluzie

Deși jucătorii ocazionali nu sunt atât de bine pregătiți și determinați să câștige la fel cum sunt cei profesioniști, pot face totuși bani. Depinde însă cât de mult își doresc acest lucru, ce tipuri de jocuri aleg și ce strategii de joc pun în aplicare. Nu uita sa joci responsabil!

Chiar dacă ești un jucător ocazional, este bine să fii pregătit la un nivel mediu în ceea ce privește jocurile preferate. Satisfacția este mai mare dacă pleci acasă și cu câștiguri nu doar cu amintirea frumoasă a participării la joc.

Share
Scris de
Cristiana Aștefănoaiei
Stiri Despre cazinouri

Acest site foloseste cookies.

Read More