Connect with us
Poveste de dragoste terminată tragic. Ce s-a ales de doi adolescenți îndrăgostiți

Știri

Poveste de dragoste terminată tragic. Ce s-a ales de doi adolescenți îndrăgostiți

Poveste de dragoste cu final tragic! Dragostea nu are vârstă și acest lucru îl demonstrează povestea a doi tineri din Suceava, în vârstă de 14 ani, respectiv 16 ani.

Fata, în vârstă de 14 ani, a plecat duminică de acasă cu un rucsac în care și-a luat câteva haine și nu s-a mai întors acasă. Disperați, părinți au anunțat autoritățile și după zeci de ore de căutări, ea a fost găsită spânzurată de un copac, la câteva sute de metri distanță de casă.

Fata era din localitatea Ciprian Porumbescu și era elevă în clasa a VIII-a la școala din localitate. Dumină, înainte de a pleca, ea le-a spus părinților că merge să se întâlnească cu prietenul ei, care este din comuna Bălăceana.

Polițiștii au mers pe firul investigației și au descoperit un lucru șocant. Băiatul ajunsese încă de dumină seara la spital, pentru că a luat zeci de pastile, cu gândul de a-și pune capăt zilelor. Oamenii legii au aflat că cei doi adolescenți s-au certat și niciunul nu a suportat gândul că povestea lo de dragoste era pe cale să se încheie.

Din fericire, în cazul băiatului medicii au reușit să intervină la timp, astfel că el a fost salvată. În schimb, fata a ales un mod mai brutal de a-și încheia socotelile cu viața și s-a spânzurat.

1 Comment

1 Comment

  1. Alex

    2016-10-09T20:47:51+03:00 at 20:47

    De ce nu se publica si adevarul in toate stirile despre aceasta fetita? De ce nu spuneti ca fata s-a sinucis pentru ca parintii au aflat ca e insarcinata si au batut-o, apoi au alungat-o de acasa? De ce nu ofera parintii o educatie corespunzatoare copiilor? Dar acum faptul e consumat. Dumnezeu sa o odihneasca in pace!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top