Connect with us
Povestea emoționantă a câinelui care își plânge stăpânul mort. Cesur merge în fiecare zi la mormânt și doarme.

Știri

Poveste emoționantă: Câinele care își plânge stăpânul la mormânt

Mehmet Ilhan, din Turcia, a murit la vârsta de 79 de ani după o grea suferință cauzată de o boală gravă. Vestea a picat ca un trăznet peste familie, dar și pentru câinele său. În ziua înmormântării toți cei care l-au cunoscut au plâns, iar câinele, pe nume Cesur a stat mereu cu capul plecat.

Cesur, surprins în timp ce merge la mormântul stăpânului.

În ultimii ani ai vieții sale, Cesur a fost cel mai loial prieten al lui Mehmet. În momentul în care stăpânul său a fost dus la spital, câinele a refuzat să mai mănânce.

Povestea câinelui care nu își revine după moartea stăpânului

La ceremonia funerară, câinele nu s-a dezlipit de lângă sicriu și se observa tristețea pe chipul lui. Cei prezenți au fost și mai afectați când au realizat reacția câinelui.

Ali, fiul lui Mehmet l-a adoptat pe Cesur și l-a luat la el acasă. Bărbatul a observat că în fiecare dimineață când pleca la serviciu și deschidea ușa, câinele fugea. Într-o zi, l-a urmărit pe Cesur, iar descoperirea l-a uimit. Câinele mergea la cimitir și se culca pe mormântul stăpânului.

Cesur își plânge stăpânul în cimitir.

„Oamenii care lucrează în cimitir spun că primul lucru pe care îl face este să meargă la mormânt.”, a povestit Ali.

Ali, noul stăpân al lui Cesur.

Specialiștii spun că un câine care își pierde stăpânul trece extrem de greu pentru situație. Ali spune că întreaga familie are grijă de Cesur și astfel ei se alină reciproc după dispariția lui Mehmet

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top