Connect with us
Un copil scoțian a reușit să înduioșeze o întreagă lume după ce scrisoarea trimisă tatălui său recent decedat, a fost găsită și publicată de un cetățean, pe nume Stewart McColl.

Știri

Poveste emoționantă : scrisoarea unui copil a impresionat o lume întreagă

Un copil scoțian a reușit să înduioșeze o întreagă lume după ce scrisoarea trimisă tatălui său recent decedat, a fost găsită și publicată de un cetățean, pe nume Stewart McColl.

Poveste emoționantă : despre speranță și curajul de a crede în miracole

Era 1 decembrie când puștiul scria scrisoarea și o lega de un balon pentru a ajunge în ceruri, la tatăl său. Cutremurător de sincer, copilul și-a așternut sufletul pe foaia brăzdată de inimioare. Și pentru că niciun epitet nu este suficient de puternic pentru a caracteriza cuvintele scrise de băiat, iată cum suna rugămintea sa:

”Salut, tati, ți-am scris pentru a-ți spune cât îmi este dor de tine și pentru a-ți povesti ce mai e nou. Cred că știi că cei de la Serviciile Sociale au grijă de mine, pentru că mami este bolnavă. Eu nu mai aud, de luni, cu o ureche. Mâine trebuie să ne mutăm. Îmi va fi dor de tine și de școala asta…Știu că ești în ceruri, dar te afli în siguranță? Uite, înainte să plec de aici, ceea ce-mi doresc și lista pentru Moș Crăciun. Aș vrea ca tu, tati, să-mi lași câteva rânduri scrise sub pernă. Iar de Sărbători să primesc o pereche de ghete, noua minge din Premier League și un echipament de-al lui Real Madrid. Pa, tati, te iubesc!”

Citește și: Si-a tinut copilul nou nascut in brate pentru a-i spune”Adio”, dar atunci a avut parte de un adevarat MIRACOL

Micul răvaș a poposit într-un parc din Scoția, după ce balonul care îl purta s-a dezumflat. Stewart McColl a făcut scrisoarea virală în încercare de a-l găsi pe copil pentru a-i îndeplini dorința.„Știu că este o poveste tristă, dar poate o transformăm într-una fericită!”, a spus el.

George Vintilă este redactor HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top