Connect with us
O tanara care a suferit o operatie de extirpare mamara si-a facut un tatuaj care a impresionat intreaga lume.

Știri

Povestea acestui tatuaj a emotionat o lume intreaga

O femeie din Australia a trait drama vietii in momentul in care a fost diagnosticata cu cancer la san. A facut o operatie de extirpare a tumorii si si-a pierdut mameleonul.

Medicii i-au spus ca poate face o reconstructie mamara, dar aceasta optiune nu o incanta. ”Nu voiam un mamelon fals, reconstruit din bucati de piele luate din alta parte a corpului. M-am gandit ca imi voi face pur si simplu un tatuaj”, a marturisit Alison Habbal (36 de ani), pentru BBC.

In timpul in care a urmat tratamentul chinuitor, femeia si-a petrecut timpul gandindu-se sa isi faca un tatuaj in locul in care suferise operatia. A ales un artist tatuator din Noua Zeelanda, cu un stil foarte colorat.

Citeste si: Ce trebuie sa stii inainte de a-ti face primul tatuaj

Citeste si: El este cel mai tatuat politician roman

La capatul unei sesiuni de 13 ore, Alison s-a ales cu un tatuaj remarcabil. Incantata de opera artistei, ea a postat imaginea pe Instagram, fara sa realizeze ca aceasta ar putea deveni virala. Foarte multe persoane au inceput sa intrebe unde ii este sfarcul, iar tanara s-a decis sa isi expuna toata povestea.

”Pentru ca in imagine nu apare sfarcul, am libertatea de a o posta peste tot, nimeni nu ma cenzureaza, ceea ce este chiar amuzant”, a declarat Alison, care este mama unei fetite in varsta de sapte ani.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top