Connect with us
Povestea celor doi frați răniți în clubul Colectiv, la un an de la tragedie

Știri

Comemorare Colectiv – Povestea celor doi frați răniți în club și cum au învins Infernul

Pe 3o octombrie anul acesta, se împlinesc 2 ani de la tragedia din clubul Colectiv, care a marcat istoria recentă a României. Vă invităm să recitiți cele mai emoționante mărturii ale supraviețuitorilor, pentru ca acest eveniment să nu fie uitat niciodată.

Alex și Nicolle, frații supraviețuitori

Alex Șerban și sora sa, Nicolle, au mers împreună în clubul Colectiv în fatidica zi de 30 octombrie 2015. Au scăpat din foc datorită unui lanț, un lanț legat la pantalonii de rocker ai lui Alex. Cu zâmbetul pe buze, deși era pe patul de spital, Alex a povestit cum o bucată de metal i-a salvat viața surorii sale.

„Sunt foarte ok. S-a întâmplat foarte repede. Noi călcam pe oameni, pentru că toți ne doream să trăim. Eu am un lanț la pantaloni pe care îl port pentru că sunt rocker și mi-a văzut lanțul și mi-a zis: Alex, eu o să mor! Și asta mi-a dat curaj imens, am luat-o de braț și am tras-o afară.”, a povestit Alex pentru antena 1, în noiembrie anul trecut, când se afla pe patul de spital.

„Ea era arsă, haine găurite. Simțeam că eu sunt iritat pe interior. Nu am simțit nimic, știu că mi s-a pârlit fața. Mâna este cea mai afectată , mâna dreapta”, a povestit Alex.

În timp ce ei se luptau pentru viața lor, mama își striga durerea pe pagina de socializare.

„Va vreau langa mine, vreau sa va pot atinge pe pielea catifelata, vreau sa fie galagie in casa asta apasator de goala, vreau sa ne certam, vreau sa radem ca prostii, in tacere, sa nu deranjam vecinii la trei noaptea, vreau sa organizam majoratul cu oricati bani avem si sa ne amintim toata viata ce frumos a fost, vreau sa zdrangani chitara, sa asculti muzica pana tarziu in noapte, sa mergem la shopping si sa «spargem» toti banii, sa bem laptele cu cafea si biscuiti diminetile de weekend, sa-mi povestiti tot ce-ati facut la scoala, sa va incurajez sa treceti peste toate obstacolele, sa va arat ca in fiecare om exista bunatate… Mi-e dor de tot si de toate ale noastre. Luptam talibani, luptati pana la ultima resursa, gandurile oamenilor sper sa ajunga la voi si sa va dea putere, sa omorati demonii care vor sa va fure de langa inima mea. Va iubesc!!!” , a scris mama gemenilor pe facebook.

Cei doi au ieșit învingători în lupta cu viața. Alex a bsolvit anul acesta examenul de bacalaureat, iar sora sa este la liceu.

1 Comment

1 Comment

  1. anonim

    2016-10-26T01:16:20+03:00 at 1:16

    sunt norocosi ca traiesc asta este important nu acelasi lucru il pot spune despre cei care au murit ei saracii s-au dus pentru totdeauna ramanand doar amintirile despre ei este de apreciat ca unii dintre ei s-au sacrificat pentru altii sa traiasca mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top