Povestea dramatică a bărbatului cu o tumoare de 15 kilograme pe față

07.03.2017
Povestea dramatică a bărbatului cu o tumoare de 15 kilograme pe față

Un bărbat ce avea o tumoare 15 kilograme crescută pe față, a fost supus unor operații extrem de complicate pentru îndepărtarea acesteia. Deși nivelul de trai i s-a îmbunătățit considerabil, noi tumori gigant continuă să se formeze în organismul lui.

Huang Chuncai, un bărbat de 39 de ani supranumit Omul elefant al Chinei, a suportat patru operații pentru îndepărtarea tumorii, însă medici nu au reușit dă descopere de ce noi formațiuni continuă să se formeze în corpul său.

Hunag a suportat patru intervenții pentru îndepărtarea tumorii. Sursa foto: Metro

Bărbatul suferă de cel mai grav caz de neurofibromatoză din lume

Bărbatul a făcut obiectul mai multor studii și documentare în ultimii zeci de ani, deoarece specialiștii cred că el suferă de cel mai grav caz de neurofibromatoză din lume. Chuncai a refuzat de-a lungul timpului mai multe oferte de a se alătura unor circuri sau spectacole de curiozități.

Gravitatea bolii, cu care bărbatul se luptă de când avea patru ani, face ca tumori uriașe să i se dezvolte pe față. La un moment dat, o tumoare de 15 kilograme îi desfigura chipul.

Hunag Chuncai suferă de această boală de când avea 4 ani. Sursa foto: Metro

Chuncai a suferit prima operație pentru îndepărtarea tumorii în 2007. Neavând posibilități materiale, toate cele patru operații au fost realizate cu ajutorul sponsorilor sau încadrate ca intervenții pro bono. Deși acestea i-au redus tumoarea record, bărbatul nu are curaj să iasă în public, semnele rămânându-i pe chip.

Acesta a făcut numai patru ani de școală, deoarece nu mai putea suporta abuzurile la care era supus de colegi. În prezent, el trăiește alături de părinții și frații săi.