Connect with us
O stewardesă a fost mutilată de iubitul gelos, în timp ce dormea. Femeia se chinuie de mai bine de 10 ani să-și recapete aspectul său.

Știri

Povestea dramatică a unei stewardese. A fost arsă cu acid pe față de iubitul gelos

O femeie din Pakistan a fost mutilată pe viață de iubitul gelos care s-a opus ca ea să devină stewardesă.

Kanwal Qayyum, în vârstă de 29 de ani, a fost stropită cu acid sulfuric pe față, în timp ce dormea, de iubitul ei. Acesta nu a suportat ideea că femeia a decis să devină stewardesă.

Femeia și-a pierdut nasul, iar întreaga sa față a fost distrusă. Timp de un deceniu medicii s-a chinuit să-i reconstruiască caracteristicile feței. Pentru a-i reconstrui nasul, doctorii au folosit țesut din coapsa ei.

Arsă cu acid sulfuric pe față pentru că a devenit stewardesă

Așa arăta femeia după ce a fost stropită cu acid sulfuric pe față.

Femeia a făcut publice câteva fotografii cu felul în care arăta înainte și după reconstrucția feței. Fotografiile arată transformarea prin care a trecut timp de 10 ani, în care medicii s-au chinuit să repare aspectul ei.

Fotografie făcută în perioada operațiilor de reconstruire a feței.

Medicul Asim Shahmalak, din Manchester, a călătorit până în Karachi pentru a o ajuta pe femeie. Acesta i-a creat noi sprâncene și gene cu păr luat din partea din spate a scalpului ei.

Așa arată femeia după ce a suferit transplant de sprâncene și gene.

Dr. Shahmalak este unul dintre puțini chirurgi din lume, care pot efectua transplanturi ale genelor și sprâncenelor.

Kanwal a spus: „Nu pot să-i mulțumesc medicului suficient – el a transformat complet fața mea si-mi plac noile mele sprâncene și gene.”

Tată a doi copii Dr. Shahmalak, care locuieste împreună cu soția sa în Manchester, a declarat: „Kanwal este una dintre cele mai curajoase femeile pe care le-am întâlnit vreodată. A fost minunat să aud că ea viața ei s-a schimbat, a găsit fericirea și s-a căsătorit. Ea este acum cu nasul remodelat și face progrese uimitoare de fiecare dată când o întâlnesc. A fost atât de plină de satisfacții și asta a făcut parte din recuperarea ei.”

Dr. Shahmalak a întâlnit-o din nou pe Kanwal într-o misiune în Pakistan săptămâna trecută. Ea se afla printre multe alte femei cu povești similare. Toate celelalte aveau nevoie de transplant de păr, gene și sprâncene. Pentru ea intervențiile au avut loc în urmă cu doi ani și au avut succes.

Dr. Shahmalak a spus: „Am plâns când am auzit poveștile acestor femei. Fiind udate cu acid pentru că a refuzat propunerea de căsătorie cu un om – oamenii au fost tratați mai bine în Evul Mediu. Să ajut la reconstruirea fețelor lor este o parte din satisfacțiile pe care mi le aduce această muncă. Doar văzând zâmbetul lor după operație face ca totul să merite.”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top