Connect with us
Georgeta Lazurcă, mama primei doamne Klaus Iohannis, a murit la vârsta de 72 de ani. Cu ani în urmă ea a făcut o mărturisire actualului președinte.

Știri

Povestea mamei lui Carmen Iohannis. Ce i-a spus aceasta lui Klaus Iohannis, înainte ca acesta să fie primar

Carmen Iohannis, prima doamnă a României, trece prin momente grele, după ce mama sa, Georgeta Lăzurcă, s-a stins din viață în cursul zilei de duminică, la 72 de ani.

Soția lui Garmen Iohannis a avut o copilărie destul de grea. Doina Lăzurcă, rudă prin alianță cu familia prezidențială, mărturisea în urmă cu ceva vreme, într-un interviu acordat pentru wowbiz.ro, povestea părinților primei doamne. Tatăl acesteia a fost nevoit să trăiască fără un plămân după ce s-a îmbolnăvit grav.

Citește și: A murit mama lui Carmen Iohannis, Georgeta Lazurcă

„Tatal lui Carmen, unchiu’ Ion, cum ii spuneam noi, a fost blanar, om tare asezat si bogat, muncea de dimineata pana seara. A avut un necaz mare de la meserie, ca s-a imbolnavit rau de la tratarea pieilor si au fost nevoiti sa-i scoata un plaman, dar a trait apoi pana la 96 de ani! A fost un om extraordinar, ni se spunea si noua ca a jucat fotbal in tinerete, era fruntea satului pe teren!”, a povestit femeia pentru wowbiz.ro.

Georgeta Lăzurcă, mama lui Carmen Iohannis, era cu 20 de ani mai tânără ca soțul său. Potrivit spuselor Doinei, aceasta ar fi fost printre puținii care i-au transmis lui Klaus Iohannis, când acesta nu era primar al Sibiului, că va ajunge un om mare.

Georgeta Lăzurcă a murit la Sibiu și va fi înmormântată marți.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top