Connect with us

Știri

Povestea româncei care a ucis 35 de bărbaţi, supranumită ,,Văduva Neagră”

Povestea româncei care a ucis 35 de bărbaţi de-a lungul a doar 10 ani de zile, este absolut cutremurătoare. Supranumită şi ,,Văduva Neagră”, Vera Renczi s-a născut în Bucureşti şi a plecat în fosta Iugislavia la vârta de 13 ani. Asasinatele odioase pe care le-a înfăptuit sunt reale şi există documente care atestă toate cele 35 de ucideri ale ,,Văduvei Negre”.

Vera Renczi a fost rodul unei poveşti de dragoste dintre un om de afaceri ungur şi o tânără superbă din România, cu rădăcini în rândul nobilimii maghiare. Nu i se cunoaşte numele de fată, Renczi fiind numele celui de-al doilea soţ al ei. Vera a trăit numeroase aventuri scandaloase, care au ţinut prima pagină a publicaţiilor locale. Iar înainte de a împlini vârsta majoratului, avea o listă lungă de amanţi, toţi fiind bărbaţi influenţi, bancheri şi oameni de afaceri şi devenise o cuceritoare recunoscută.

La vârsta de 20 de ani, ,,Văduva Neagră” l-a cunoscut pe Karl Schick, un influent bancher austriac, mult mai în vârstă decât ea, de care s-a îndrăgostit profund şi cu care s-a căsătorit. După ce i-a dăruit un fiu, pe nume Lorenzo, Karl a dispărut fără urmă. Se pare că Vera, care nu şi-a mai putut însoţi bărbatul în călătorii, forţată fiind să stea acasă cu copilul, ea a început să-l bănuiască pe Karl de infidelitate. Într-un acces de gelozie, i-a pus arsenic în paharul de vin, apoi i-a ascuns corpul.

La doar câteva luni de la moartea soţului, românca l-a întâlnit pe Joseph Renczi, un afacerist, frumos şi foarte bogat, dar şi celebru pentru viaţa amoroasă tumultuoasă. Pentru a putea merge din nou la altar, femeia a convins autorităţile că primul ei soţ, de-spre care spunea că a părăsit-o, a murit într-un accident de maşină în România, şi a reuşit să obţină, în mod surprinzător, un certificat de deces al acestuia.

Josepha început să îşi înşele soţia, iar în scurt timp, bărbatul a fost lovit de o boală misterioasă, care l-a imobilizat la pat. Vera a fost cea care l-a îngrijit zi de zi şi nimeni n-a bănuit că, de fapt, tocmai ea era vinovată de nenorocirea lui Renczi, care fusese otrăvit cu arsenic, pus în doze mici în mâncare şi în băutură. După câteva luni, omul a dispărut în mod misterios.

În mai puţin de 10 ani, peste 30 de bărbaţi au trecut pragul casei sale fără a mai face şi cale-ntoarsă. Însă pentru că era vorba de străini veniţi ocazional la Viena, despre care autorităţile locale nu aveau nici o informaţie, dispariţiile lor treceau neobservate. Printre persoanele dispărute s-a numărat şi fiul femeii, Lorenzo.

Una dintre soţiile amanţilor ei a fost cea care i-a dat peste cap planurile Verei, atunci când a alertat poliţia, speriată că soţul ei umbă cu această femeie şi de ceva timp a dispărut. Poliţia a decis că se impune o percheziţie la conacul misterioasei femei. În casă n-au găsit nimic, dar când au coborât în criptă, oamenii legii au rămas şocaţi: nu mai puţin de 35 de sicrie de zinc erau aşezate în cerc, în camera luminată slab de câteva lumânări, iar în mijlocul lor trona un fotoliu. Fiecare sicriu avea o etichetă pe care era notat un nume. Mai apoi, femeia a mărturisit toate crimele.

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top