Connect with us
Prahova: Un adolescent de 17 ani a fost arestat pentru că și-a ucis cel mai bun prieten!

Știri

Prahova: Un adolescent de 17 ani a fost arestat pentru că și-a ucis cel mai bun prieten!

Crimă oribilă în Prahova! Un adolescent în vârstă de doar 17 ani, este acuzat că și-a ucis chiar prietenul alături de care obișnuia să meargă la furat. Crima a avut loc după o noapte de beție.

Crima a avut loc în comuna Bucov, din Prahova. După o noapte de beție, tânărul Dorian Leonard Pîrvan, în vârstă de 17 ani, l-a ucis cu mai multe lovituri de cuțit pe Felix Constantin Lupu, prietenul său cu mult mai mare.

Câți ani avea victima

Victima, în vârstă de 38 de ani, a murit pe loc, leziunile provocate de cuțitul cu care a fost lovit în gât și în abdomen fiind extrem de grave.

În ciuda diferenței de vârstă, cei doi erau buni prieteni și, susțin surse judiciare, erau cercetați în mai multe dosare de furt. Atât adolescentul care și-a ucis prietenul cu care mergea la furat, cât și victima sa fuseseră condamnați în urmă cu mai puțin de trei luni pentru furt calificat în

dauna unei cooperative de consum din incinta căreia au sustras peste 6.600 de lei după ce au intrat în sediul victimei folosind o rangă din metal cu care au spart calea de acces.

Citește și: București: Două cadavre au fost găsite înfășurate în folii de plastic pe bulevardul Timișoara!

Fostul bodyguard al lui Osama bin Laden a fost expulzat din Germania

Fostul bodyguard al lui Osama bin Laden, liderul ucis al reţelei teroriste Al-Qaida, a fost expulzat din Germania în ţara sa natală Tunisia, au declarat vineri pentru dpa surse din cadrul forţelor de securitate.

Bărbatul, identificat, în conformitate cu legislaţia privind dreptul la intimitate din Germania, doar drept Sami A., a părăsit vineri dimineaţă oraşul Dusseldorf cu un zbor charter, au spus sursele citate.

Nu este însă clar dacă fostul bodyguard a fost expulzat din Germania în urma deciziei unei instanţe care să dispună plecarea sa.

Tribunalul Administrativ din oraşul Gelsenkirchen, din vestul ţării, oprise, printr-o decizie dată joi, procesul de expulzare.

Nu a existat nicio garanţie diplomatică din partea guvernului tunisian că Sami A. nu va fi torturat dacă se va întoarce acolo, a precizat instanţa vineri.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top