Connect with us
Pregătiri speciale pentru Liviu Dragnea. Penitenciarul Rahova a zugravit celula și izolat deținuții

Știri

Pregătiri speciale pentru Liviu Dragnea. Penitenciarul Rahova a zugravit celula și izolat deținuții

Condamnarea lui Liviu Dragnea a pus la treabă conducerea penitenciarului Rahova, care conform Pro TV, a făcut pregătiri speciale. Ovidiu Oanță a declarat la Știrile Pro TV că celula în care  va sta Liviu Dragnea a fost proaspăt zugravită, chiar astăzi, iar deținuții din prejur mutați pentru „sosirea” fostului lider PSD.

Liviu Dragnea condamnat la închisoare cu executare de 3 ani și 6 luni, a avut parte și de al doilea tratament special. Ministerul de Interne l-a condus pe Dragnea la Rahova cu un Duster special al poliției cu geamuri fumurii.

Citește și: Cum arată celula în care Dragnea va sta la Rahova

Conform Pro TV, ordinul ar fi fost dat chiar de Carmen Dan, care a ținut să-i ofere condiții speciale șefului de partid.

Dragnea tratament preferențial?

Deși aparent cele două situații de mai sus par doar coicindențe, reamintim că Liviu Dragnea a făcut din plecarea lui spre închisoare un adevarat film de acțiune.

Acesta și-a pus șoferul să iasă cu mașina cu care obisnuia să meargă fostul lider PSD din garaj, cu un cearceaf alb pe locul din față, ca presa și publicul să creadă că acesta se află înăuntru. Ulterior o a doua mașină a ieșit din casă, în care se afla de fapt Liviu Dragnea care s-a dus să se predea.

Nimeni nu l-a văzut la secțiile de poliție, ci brusc acesta a apărut într-o mașină MAI, cu geamuri fumurii și dus spre poarta închisorii Rahova.

Liviu Dragnea a fost condamnat la închisoare. Acesta a ajuns la Penitenciarul Rahova

Liviu Dragnea a fost condamnat la închisoare. Acesta a ajuns la Penitenciarul Rahova

PSD lăsat fară lider și fară electorat

PSD suferă o a treia înfrângere, după ce ieri la Alegerile Europarlamentare 2019, rezultatele au plasat partidul pe al doilea loc și tot ieri, Referendumul lui Klaus Iohannis a fost validat masiv de poporul român. Astăzi Social Democrații, primesc o treia palmă, de data asta din partea justiției, cu care guvernul s-a tot „jucat” prin Ordonanțe de Urgență, și este condamnat definitiv la închisoare.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top