Preot CONDAMNAT la închisoare după ce a făcut un accident la beţie în Constanţa

05.10.2017
Preot CONDAMNAT la închisoare după ce a făcut un accident la beţie în Constanţa

Preot condamnat de Judecătoria Constanţa la un an şi opt luni de închisoare cu suspendare după ce a condus băut o maşină.

Un preot a fost condamnat, miercuri, de Judecătoria Constanţa, la un an şi opt luni de închisoare cu suspendare, după ce a fost depistat conducând un autovehicul aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. I-a fost interzis interzis dreptul de a mai conduce vehicule pe o perioadă de doi ani de la rămânerea definitivă a sentinţei şi fiind obligat la 80 de zile de muncă în folosul comunităţii.

Citeşte şi Bei cafeaua dimineața? Trebuie să citești asta! Iată ce au descoperit oamenii de știință

Decizia instanţei nu este definitivă şi poate fi atacată la Curtea de Apel Constanţa.

Judecătoria Constanţa s-a pronunţat, miercuri, în dosarul preotului Valeriu Roman, trimis în judecată pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Instanţa a decis condamnarea acestuia la un an şi opt luni de închisoare cu suspendare

Instanţa a decis ca preotului să-i fie interzis dreptul de a fi ales, dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat, dar şi dreptul de a conduce vehicule, pe o perioadă de doi ani de la rămânerea definitivă a sentinţei.

Judecătoria Constanţa a mai hotărât ca Valeriu Roman să fie obligat la 80 de zile de muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Căminului pentru persoane vârstnice din Constanţa sau în cadrul Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa.

Decizia instanţei nu este definitivă şi poate fi atacată la Curtea de Apel Constanţa în termen de 10 zile de la comunicare.

Citeşte şi Făceau curățenie și au găsit un portofel. Au rămas muți când au văzut ce avea în interior

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *