Connect with us
Presopunctura - Cum iti poti vindeca organismul prin niste simple atingeri

Știri

Presopunctura – Cum iti poti vindeca organismul prin niste simple atingeri

Presopunctura (atingerea anumitor zone ale corpului) este o tehnica de vindecare care dainuie de mai bine de 5.000 de ani, iar cei care au descoperit ca atingerile apasate in anumite parti ale corpului fac bine sunt chinezii. Vezi ce dureri ameliorezi in functie de zona in care apesi.

Presopunctura presupune multa concentrare asupra zonei pe care vrei sa o vindeci. Poti incepe cu masarea fina a unei partei a corpului si culminezi apoi cu o atingere apasata, insa nu atat de puternica incat sa te doara. Vezi mai jos instructiunile:

PRESOPUNCTURA – Cum te vindeci prin simple atingeri

1. Daca simti ca iti scade tensiunea, preseaza varful degetului mijlociu (ca in imagine). Asa presiunea sangelui revine la normal si te vei simti mai bine.

Presopunctura - Cum iti poti vindeca organismul prin niste simple atingeri

Presopunctura – Cum iti poti vindeca organismul prin niste simple atingeri

2. Daca iti este rau, iti vine sa vomiti sau un miros neplacut iti provoaca o stare de greata, apasa puternic pe partea interioara a articulatiei mainii, intre tendoane, la doua degete distanta de antebrat.

3. Daca te doare maseaua si nu ai rabdare pana mergi la stomatolog, apasa pe ambele parti ale maxilarului, in locul unde se intalneste cu craniul. Apasarea trebuie sa fie lina la inceput si sa creasca in intensitate. Fa asta timp de doua minute.

Simptomul surprinzator care te anunta daca faci INFARCT

Pune un cub de gheata la ceafa. Beneficiile sunt fantastice

4. Daca te doare foarte tare capul, apasa intre sprancene, acolo unde s-ar localiza cel de-al treilea ochi. Tine apasat degetul aratator timp de doua minute si durerea de cap va scadea in intensitate.

5. Gripa poate fi prevenita odata ce simti primele simptome printr-o simpla apasare in zona cefei. Apasa portiunea din spatele gatului acolo se intalnesc ultimele vertebre ale coloanei.

6. Daca ai probleme de concentrare, apasa in mijlocul talpii. De asemenea, daca vrei sa dormi si nu poti, maseaza-ti fiecare deget, rand pe rand, de la baza degetului spre varf. Daca iti masezi degetele de la varf spre baza, cel mai probabil iti vei prelungi starea de insomnie.

7. Daca ai probleme cu stomacul, maseaza-ti degetul mare timp de doua minutele.

8. Si senzatiile de iritare pot fi inlaturate printr-o atentie acordata palmei stangi.

9. Daca ai probleme cu sinusurile si simti dureri insuportabile, apasa pe fiecare parte a nasului in partea de jos a narilor.

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Care sunt punctele cele mai importante de presopunctură – România

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top