Connect with us
Prețurile brazilor pentru Crăciului din acest an sunt ajustate pentru toate buzunarele. În aceste zile s-a început comercializarea brazilor de Crăciun.

Știri

Prețurile brazilor pentru acest Crăciun

Prețurile brazilor pentru Crăciunul din acest an sunt ajustate pentru toate buzunarele. În aceste zile s-a început comercializarea brazilor de Crăciun. În piețele bucureștene, prețurile variază între 59-300 de lei în funcție de dimensiunea pomului.

Prețurile brazilor sunt pentru toate buzunarele

„Noi aducem brazi din Danemarca, din Germania, din Austria și Ungaria, în funcție de calitatea și de înălțimea de care avem nevoie. Găsim brazi de la 1 metru înălțime până la 12 metri, brăduți de apartament de la 59 de lei până spre 300 de lei. Mai avem și brazi cu ghivechi, brazi crescuți în ghiveci, acesta fiind modul ideal de a-i crește și de a-i replanta. La 59 de lei intrevalul de înălțime este de la 1,30 metri până la doi metri. La 79 de lei avem de 1,75-2,50 metri.”, a declarat Ovidiu Neacșu, reprezentant al unei firme care comercializează brazi în zona Piața Obor.

Vânzătorii din piețe confirmă relativ noul interes al românilor pentru brazii în ghiveci. Cei care optează pentru această variantă în dauna bradului clasic vor trebui să bage adânc mâna în buzunar. Prețul de plecare pentru un brad de 50-60cm este de 149 de lei. Acesta poate ajunge la 299 de lei pentru un pom de 1-1,25m și 599 de lei pentru un brad argintiu.

Citește și:STUDIU: Decoratiunile luminoase de Craciun pot reduce viteza wifi cu pana la un sfert

Cei mai căutați brazi

„Bucureșteanul caută bradul mediu de apartament. De regulă, se caută brazi cam de doi metri, stufoși, nu foarte scumpi, 120-150 de lei. Nu reducem și nu creștem prețurile substanțial înainte de Crăciun, indiferent de condițiile din piață. Promoția noastră este 59 de lei. Se încheie pe data de 10 decembrie,, începe o promoție la care brazii sunt 69 de lei până pe 15 decembrie, apoi 79 de lei. Încercăm să încurajăm cumpărarea din vreme a brazilor de Crăciun. În mod încurajator, oamenii au început să vină să cumpere. Și punctul deschis și magazinul online funcționează perfect de bine. În această perioadă, sediile de firmă, restaurantele și hotelurile sunt cele care caută intensiv brazii”, adaugă comerciantul din Capitală.

George Vintilă este redactor HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top