Connect with us
Previziuni karmice 27 mai - 4 iunie 2019. Restart pentru fiecare zodie

Știri

Previziuni karmice 27 mai – 4 iunie 2019. Restart pentru fiecare zodie

Previziuni karmice 27 mai – 4 iunie 2019. Vor avea loc o serie de evenimente care vor transforma din temelii viețile mai multor nativi.

Previziuni karmice 27 mai – 4 iunie 2019

ZODIILE DE APĂ

Racii trebuie să își recunoască limitele, să meargă mai departe, să facă o serie de concesii și să fie concentrați mai mult pe ce au de făcut nu pe ce spun. Pot face rău cu ușurință din cauza frustrărilor acumulate în ultima vreme. E indicat să recunoască greșelile pe care le fac.

Citește și: Trei astrologi, o singură concluzie. Horoscop săptămânal 27 mai – 2 iunie: Armele la înaintare, vin mari încercări

Scorpionii au și ei doza lor de răutate, însă datorită șarmului lor reușesc să lase mereu o impresie bună. Ar fi bine să se abțină de la comentarii răutăcioase.

Peștii trec prin momente destul de complicate din punct de vedere emoțional. Simt nevoia unui restart, însă acesta ar trebui amânat cu 2-3 săptămâni.

ZODIILE DE AER

Gemenii au o perioadă favorabilă. Cu banii stau ceva mai prost, însă au suficientă inteligență să se descurce și în situații de criză.

Balanțele și Vărsătorii au oarecum un destin comun. Se concentrează cu maximă atenție pe tot ce ține de muncă și trebuie să privească lucrurile în detaliu. Le iese.

ZODIILE DE FOC

Berbecii vin cu tot felul de idei neobișnuite. Unii oameni pot fi sceptici la ce le poate imaginația, alții însă le vor primi cu toată deschiderea.

Săgetătorii simt o avalanșă de emoții confuze și simt și ei nevoia unui restart cel puțin din punct de vedere sentimental.

Leii traversează și ei o perioadă destul de complicată emoțional. Au de îndurat multe. Vin multe reproșuri din toate părțile.

ZODIILE DE PĂMÂNT

Taurii au multe lucruri de oferit celor din jur. Vor fi oarecum vedetele acestei perioade aglomerate. Au șansa să iasă în evidență.

Fecioarele simt și ele nevoia unui nou început. Au tot spus că își vor schimba viața, că se vor concentra pe anumite chestiuni de care să se țină zilnic, însă de data asta chiar vor fi nevoite să facă mai mult dacă tot se plâng de monotonie în viața lor.

Capricornii câștigă bani serioși. Se pricep să facă avere din nimic, iar acum lucrurile se vor schimba complet din punct de vedere financiar.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top