Connect with us
Previziuni karmice 5 - 11 august 2019. Karma i-a tot păsuit

Știri

Previziuni karmice 5 – 11 august 2019. Karma i-a tot păsuit

Previziuni karmice 5 – 11 august 2019. Zodiile de foc trec printr-o perioadă frumoasă, cu excepția Săgetătorilor, iar cele de pământ devin foarte profunde.

Previziuni karmice 5 – 11 august 2019

ZODIILE DE FOC

Săgetătorii au câteva probleme în familia de a căror rezolvare nu depinde nici voința lor, nici banii pe care îi au. Timpul va decide care va fii viitorul și cum se vor așeza lucrurile între Săgetători și cei dragi.

Berbecii și Leii trebuie să profite din plin de săptămâna aceasta pentru că parcă a fost creată special pentru ei. Distracția va fi la cote maxime!

ZODIILE DE PĂMÂNT

Taurii trec printr-o perioadă în care trebuie să își pună ordine în gânduri, iar același lucru îl vor face și Fecioarele.

Capricornii suferă din iubire și au câteva eșecuri și în profesie, dar trebuie să se ridice și să meargă înainte indiferent ce s-ar întâmpla.

ZODIILE DE APĂ

Racii se atacă din orice și nu ascultă până la capăt ce are de spus și interlocutorul. Din cauza acestei atitudini vor primi multe lovituri săptămâna aceasta, la fel și Peștii, care au totuși o perioadă mai bună.

Scorpionii trăiesc unul din marile lor vise și pornesc pe un nou drum în viață. Se anunță o săptămână plină de surprize plăcute.

ZODIILE DE AER

Gemenii, Balanțele și Vărsătorii stau sub semnul cumpătării. Balanțele trebuie să fie mai cumpătate cu ceea ce spun și mai ales să aibă grijă ce și cât mănâncă.

Vărsătorii trebuie să își controleze nervii și să nu facă promisiuni pe care nu le pot onora sub nicio formă.

Cât despre Gemeni, aceștia sunt nevoiți să își reducă din entuziasmul pe care l-au căpătat de săptămâna trecută. Să fie mai cumpătați, deci, și ei cu micile succese. Ar fi indicat să nu se trezească a doua zi îmbătați cu apă rece.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top