Connect with us
Previziuni pentru 2021 făcute de Carmen Harra. Când va apărea virusul digestiv, mai puternic decât coronavirusul

Știri

Previziuni pentru 2021 făcute de Carmen Harra. Când va apărea virusul digestiv, mai puternic decât coronavirusul

Previziuni pentru 2021 transmise de Carmen Harra la început de an. Ce se va întâmpla în 2021, la ce să ne așteptăm și cum să primim schimbările în viața noastră. Ce spune celebra Carmen Harra despre anul în care tocmai am pășit. Ea anunță apariția unui virus digestiv, mai puternic decât coronavirusul. Când se va întâmpla asta.

Previziuni pentru 2021 de la Carmen Harra

Celebra Carmen Harra a făcut previziuni pentru anul 2021. Aflați aici cum va fi anul acesta în comparația cu 2020, la ce să ne așteptăm și cum ne va înfluența acest an. Carmen Harra a transmis în exclusivitate, previziunile pentru 2021, în cadrul emisiunii ShowBlitz de la Antena 3, prezentată Ana Maria Bujor și Georgiana Murgilă.

„Anul 2021 este dominat, dacă ne uităm după conceptul pitagorian, de energia cifrei 5. Cifra 5 simbolizează eliberare. Deci noi avem nevoie să ne eliberăm de toate încărcăturile astea karmice care le-am cărat în 2020”, a spus celebra Carmen Harra.

Tocmai am depășit un an greu, un an cum n-a mai fost, cu o pandemie de coronavirus care ne-a ținut în case, pe mulți i-a lăsat fără locuri de muncă, pe mulți i-a îmbolnăvit, în timp ce unii s-au stins din viață din cauza complicațiilor provocate de acest virus de temut.

2020 s-a încheiat cu un Revelion petrecut în casă, doar cu familia, privind pe geam artificiile care anunțau un an nou. Cine ar fi crezut că vom ajunge aceste vremuri?

„2020 a fost un an karmic. Anii karmici cară energiile unor evenimente trecute şi acţiuni din trecut şi se reflectă în faţa noastră ca ceva care noi trebuie să rezolvăm ceva care ne urmăreşte de o vreme. Karma este exprimarea emoţiilor şi memoriilor colective de-a lungul timpurilor. Ceea ce ni s-a întâmplat nouă trebuia să ni se întâmple pentru un an karmic”, a explicat Carmen Harra.

Cum va fi anul 2021

Carmen Harra spune că în 2021 ne vom elibera de grijile și incertitudinile din 2021. Conform ei, 2021 ne va aduce la lumină adevărurile pe care nu le-am știut în 2020. Harra spune că ne vom lămuri cu privire la proveniența acestui virus și foarte important, vom găsi soluții în acest an.

„Un an de vindecare, un an de eliberare, un an de bine care ne va reechilibra într-o oarecare măsură pentru că ne va aduce sentimentul că putem să ieșim la lumină din situația în care am fost în 2020”, a mai spus Carmen Harra.

Consecințele economice și politice vor deveni mai profunde decât ne așteptăm, previzionează Carmen Harra. Tot ea a declarat că în următorii 3-4 ani alte virusuri vor continua să ne atace. Ne vom confrunta cu un virus digestiv mai puternic decât coronavirusul.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top